Libnet.ro
UNICEF

01:05

BNR: Cele trei riscuri la adresa stabilitatii financiare a Romaniei

Hotnews Hotnews,
 BNR: Cele trei riscuri la adresa stabilitatii financiare a Romaniei

Dificultatile in plata ratelor la imprumuturi, disciplina financiara relativ laxa de plata a datoriilor fata de partenerii din economie si profitabilitatea sistemului bancar sunt principalele trei riscuri la adresa stabilitatii financiare a Romaniei , se arata intr-un raport publicat vineri de Banca Centrala. Constrangerile asupra capacitatii de onorare a serviciului datoriei la banci si disciplina relativ laxa de plata a datoriilor fata de partenerii din economie raman principalele vulnerabilitati generate de companii la adresa stabilitatii financiare. O preocupare continua sa suscite evolutia modesta a procesului de finantare a IMM, explicata, intr-o buna masura, de capacitatea in scadere a acestora de a-si rambursa creditele. Numarul IMM care au contractat credite s-a redus in anul 2012, fapt care a determinat mentinerea la un nivel scazut a ponderii IMM cu finantare de la banci si IFN, autohtone sau straine circa 11 la suta din numarul IMM active), se arata in Raport vezi documentul integral in atasament). continuă pe Hotnews

Cele trei activiste Femen au fost condamnate cu suspendare in Tunisia si vor fi eliberate

Cele trei activiste Femen incarcerate in Tunisia au fost condamnate miercuri, in apel, la o pedeapsa cu suspendare si vor fi eliberate in urmatoarele ore, a declarat Souhaib Bahri, avocatul lor tunisian,.

Cele trei activiste Femen au fost condamnate cu suspendare in Tunisia si vor fi eliberate

Cele trei activiste Femen incarcerate in Tunisia au fost condamnate miercuri, in apel, la o pedeapsa cu suspendare si vor fi eliberate in urmatoarele ore, a declarat Souhaib Bahri, avocatul lor tunisian, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )