Libnet.ro
UNICEF

12:30

Boris Johnson subliniaza ca Marea Britanie va iesi din UE la 31 octombrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Boris Johnson subliniaza ca Marea Britanie va iesi din UE la 31 octombrie

Guvernul lui Boris Johnson subliniaza ca Brexitul va avea loc la 31 octombrie, in pofida faptului ca a fost obligat de Parlament sa scrie Bruxellesului pentru a cere o amanare, o lovitura care relanseaza incertitudinea cu privire la modalitatile divortului. continuă pe Ziarul Bursa

Boris Johnson subliniaza ca Londra va iesi din UE la 31 octombrie

Guvernul lui Boris Johnson subliniaza ca Brexitul va avea loc la 31 octombrie, in pofida faptului ca.

Brexit cu final deschis. Guvernul Boris Johnson insista ca Marea Britanie iese din UE in 31 octombrie, dupa ce premierul s-a strecurat printr-o portita legislativa

Guvernul Regatului Unit a insistat, duminica, ca Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana in 31 octombrie, in ciuda scrisorii pe care premierul Boris Johnson a trimis-o, fiind fortat de Parlament, la.

CU ZECE ZILE ININTEA DATEI BREXITULUI: Boris Johnson, impiedicat sa-si supuna din nou acordul votului in Parlament

Premierului britanic Boris Johnson i s-a refuzat luni un vot in Parlament asupra acordului Brexitului obtinut saptamana trecuta la Bruxelles, prelungindu-se astfel confuzia, cu zece zile inaintea datei prevazute a unei iesiri a regatului Unit din Uniunea Europeana UE), relateaza AFP.

Razboi de gherila intre Boris Johnson si opozantii Brexit. Premierul incearca din nou sa treaca acordul prin Parlamentul de la Londra

Boris Johnson va face astazi o noua incercare de a castiga sprijinul parlamentului pentru acordul sau de Brexit, pe fondul cresterii increderii ce domneste in Downing Street ca acum are sprijinul celor 320 de parlamentari necesari pentru a trece intelegerea de joi cu UE.

Brexitul se va intampla la 31 octombrie, in pofida scrisorii de amanare trimise de Boris Johnson - spune Londra

Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana la 31 octombrie, in pofida acelei scrisori nesemnate pe care premierul Boris Johnson a fost fortat de opozantii sai sa o trimita blocului comunitar pentru a cere o amanare a Brexitului, a transmis Guvernul de la Londra duminica, potrivit Reuters.

Parlamentul ii da o noua lovitura lui Boris Johnson in eforturile sale de a scoate Marea Britanie din UE pana la 31 octombrie

Camera Comunelor a refuzat, din nou, sa sustina un vot pe tema acordului de Brexit, in ciuda insistentelor premierului Boris Johnson, transmite BBC. Motivul invocat de presedintele Camerei Comunelor fiind ca.

Tensiuni politice puternice in Marea Britanie: Premierul Boris Johnson forteaza votarea luni in Parlament a acordului de Brexit

Cu 10 zile ramase pana la termenul limita in care Marea Britanie trebuie sa definitiveze iesirea din Uniunea Europeana, premierul Boris Johnson face eforturi disperate pentru acordul de Brexit sa fie votat luni.

Marea Britanie se joaca cu nervii UE

Guvernul britanic a dat duminica asigurari ca Brexit-ul va avea loc pe 31 octombrie, in ciuda faptului ca premierul Boris Johnson a fost obligat de parlament sa trimita Uniunii Europene o scrisoare nesemnata prin care a solicitat o amanare. Duminica dimineata ambasadorii UE la Bruxelles s-au reunit intr-o scurta sedinta si au demarat procedura scrisa pentru incheierea si semnarea Acordului de Brexit.

Cine este John Bercow, speaker-ul Camerei Comunelor care a stopat Brexitul lui Johnson Bunicii paterni, evrei din Romania, au emigrat in Marea Britanie acum un secol

Presedintele conservator al Camerei Comunelor John Bercow, care a refuzat luni sa supuna votului deputatilor acordul privind Brexitul negociat de Boris Johnson, nu este la prima initiativa spectaculoasa, ajungand chiar sa fie acuzat de partinire in propria sa tabara, scrie AFP.

Si totusi, Boris Johnson a ratat iesirea din UE la 31 octombrie

19 octombrie, ora 11, ora Marii Britanii, Boris Johnson a ratat Brexitul. Cel putin potrivit legii Brexit votate la inceputul lunii, inaintea suspendarii Parlamentului, care nota obligativitatea premierului de a cere Uniunii Europene o prelungire cu cel putin 3 luni a termenului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )