Libnet.ro
UNICEF

19:15

Borski o comite din nou impotriva Stelei

Online Sport Online Sport,
Borski o comite din nou impotriva Stelei

Arbitrul polonez Marcin Borski a gresit grav impotriva Stelei in meciul cu Rio Ave din Europa League. continuă pe Online Sport

Britney Spears iubeste din nou. Afla cu cine s-a cuplat

Dragostea ii zambeste din nou lui Britney Spears! Despre cantareata se zvoneste ca s-a cuplat cu un producator de televiziune, alaturi de care a fost zarita.

Larisa Iordache se pregateste din nou de concurs

Larisa Iordache, vicecampioana mondiala la individual compus si sol, se pregateste din nou pentru concursuri. Gimnasta va lua startul la Cupa Mondiala de la Stuttgart, pe 29-30 noiembrie, si, apoi, la cateva zile disntanta, la Cupa Mondiala de la Glasgow, 5-7 decembrie.

Sefa diplomatiei UE: Uniunea Europeana isi va examina din nou strategia in fata Rusiei la 17 noiembrie

Statele europene isi vor examina din nou strategia in fata Rusiei la 17 noiembrie, dupa ce alegerile organizate de separatisti in estul Ucrainei au trimis un semnal negativ, a declarat inaltul Reprezentant al.

Sahtior face din nou scor cu BATE, Porto castiga la Bilbao

Sahtior si FC Porto si-au respectat statutul de favorite ale Grupei H castigandu-si meciurile din cadrul etapei a 4-a a Ligii Campionilor. Dupa 7-0 in tur, Sahtior a calcat-o din nou in picioare pe BATE, 5-0, iar Porto a invins la Bilbao prin golurile lui Martinez si Brahimi. Lusitanii sunt calificati matematic in optimile intrecerii.

HTC va intra din nou pe segmentul tabletelor cu un model propriu

HTC si-a facut din nou aparitia pe segmentul de tablete cu modelul Nexus 9 produs pentru Google si planuieste sa lanseze un model si sub brand propriu. Google Nexus 9 este o tableta produsa de HTC iar producatorul intentioneaza sa populeze piata si cu alte modele sub brand propriu incepand cu 2015 avand in vedere ca HTC Flyer nu a fost un succes rasunator pentru companie. Nexus 9 a lasat o prima impresie placuta celor care au avut ocazia sa [].

Kelly Brook i-a spus din nou adio lui David McIntosh

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Desi abia se impacasera in urma cu doua saptamani, Kelly Brook a confirmat ca s-a despartit, din nou, de David McIntosh.

Electrificare CFR incearca, din nou, sa achizitioneze electricitate de pe OPCOM

Electrificare CFR, companie special infiintata pentru asigurarea energiei de care companiile de cai ferate au nevoie, incearca, din nou, sa-si acopere necesarul de pe piata PCCB administrata de OPCOM.

Procesul preesedintelui CJ Vrancea, amanat din nou. Pentru a 34-a oara

Un nou termen, al 34-lea, a fost dat in procesul in care presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, este acuzat de fapte de coruptie, motivul amanarii fiind lipsa unei expertize contabile, care nu este inca finalizata.

Ponta: Nu vreau sa primim din nou ORDINE din AFARA TARII. Nu vom mai accepta ordine si dispret

Presedinte PPE, Joseph Daul, indeamna partidele din Romania care sunt membre ale formatiunii populare europene, adica PDL, PNL, PMP, UDMR si PNTCD, sa il sustina in turul II al prezidentialelor pe Klaus Iohannis, el asigurandu-l pe primarul Sibiului de sprijinul sau.

AAFBR: Dobanda de politica monetara ar putea fi redusa din nou

Banca Nationala a Romaniei ar putea reduce dobanda de politica monetara la 2,75% la urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie de marti, 4 noiembrie, conform opiniilor exprimate de participantii la un sondaj intern in cadrul Asociatiei Analistilor Financiar - Bancari din Romania AAFBR).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )