Libnet.ro
UNICEF

08:30

BPOC, boala cu mai multe fete. Un milion de romani sunt bolnavi

Adevărul Adevărul,
BPOC, boala cu mai multe fete. Un milion de romani sunt bolnavi

BPOC bronhopneumopatia obstructiva cronica) este o boala de care probabil multi romani nici macar nu au auzit. Peste un milion de cetateni sufera de boala cu mai multe fete, asa cum mai este denumita, Romania aflandu-se pe locul 3 in Europa ca rata a mortalitatii. continuă pe Adevărul

Ultima ora! Decizia judecatorilor in Dosarul Mineriadei! Mai multe probe sunt nule

Dosarul Mineriadei din 1990 a fost intors la Parchetul General, dupa doi in care a stat pe masa judecatorilor de la Instanta Suprema. inalta Curte de Casatie si Justitie a retrimis, miercuri, dosarul Mineriadei la Sectia Militara a Parchetului General. inalta Curte a constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu [] .

Cat de periculos e jobul tau? Romania, printre tarile UE cu cele mai multe accidente mortale la locul de munca

182 de accidente mortale s-au produs, in 2016, in tarile din Uniunea Europeana. Potrivit Eurostat, asta inseamna o rata standardizata de incidenta de 2,2 accidente mortale la 100. 000 de lucratori. In Romania s-au inregistrat cele mai multe accidente.

Traficul rutier va fi suspendat pe 9 mai pe mai multe strazi din Chisinau

Traficul rutier va fi suspendat joi, 9 mai, pe mai multe strazi din Capitala, in legatura cu manifestatiile prilejuite de Ziua Victoriei si Ziua Europei. Inspectoratul General al Politiei informeaza ca, de la ora 09. 00, circulatia rutiera va fi sistata in Piata Marii Adunari Nationale, tronsonul cuprins intre strazile Puskin si Banulescu-Bodoni, transmite IPN.

Anunt de la Cotroceni! Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete importante, cu doar o zi inainte de Summit-ul de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, cu o zi inainte de Summit-ul de la Sibiu, mai multe decrete: Decret privind promulgarea Legii pentru completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Imigrantii romani din Marea Britanie vizati de mesaje rasiste si de acuzatii de rapire de copii (VIDEO)

Mai multe mesaje false au fost raspandite pe retelele de socializare in care romanii preponderent de etnie roma)sunt acuzati ca rapesc copiii din localitatea din estul Marii Britanii, Great Yarmouth, un.

LIVE TEXT FOTO VIDEO Dragnea, la mitingul de la Galati: Iohannis a folosit summitul de la Sibiu pentru campania lui electorala /A cersit inca o sanctiune pentru Romania / Aproximativ 10.000 de sustinatori sunt prezenti la eveniment / Cateva sute de galat

Dupa ce a fost huiduit la Iasi, Liviu Dragnea participa sambata la un miting electoral organizat la Galati. La ora 11. 00, in fata Casei de Cultura, social-democratii promit participarea a 30. 000 de sustintatori, dupa ce acestia ar fi mobilizat, potrivit paginii Galatiul Nostru, directori de institutii si societati pentru a trimite salariatii la manifestatie. Pentru ca primarii galateni nu ar fi reusit sa stranga destui oameni, presedintele CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, a trimis si el un autocar cu simpatizanti. Mai multe toalete publice au fost montate deja de vineri seara in zona. in acelasi timp, este pregatita si o contramanifestatie cu titlul Mars din orasul nostru.

Protestatarii violenti, ridicati inainte de mitingul din Galati. Au fost gasite mai multe pietre

Mai multi protestatari violenti au fost ridicati vineri seara, inainte de mitingul PSD de la Galati. Si Liviu Dragnea a spus, la mitingul de la Galati, ca protestatarii anti-PSD au fost gasiti avand asupra.

Cu ce rezultate spectaculoase s-a laudat la Cluj Viorica Dancila. Am facut mai multe decat Bulgaria si Austria

Premierul Viorica Dancila a efectuat o vizita la Cluj, joi, 9 mai, unde s-a intalnit cu liderii PSD locali si a vizitat Spitalul de Oncologie si Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj.

impatimitii de Astronomie vor putea admira Luna, roiuri de stele, stele duble si mai multe constelatii, la Galati

Observatorul Astronomic din cadrul Complexului Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati, in colaborare cu Astroclubul Calin Popovici, organizeaza in data de 11 mai 2019 Ziua Astronomiei Astronomy Day).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )