Libnet.ro
UNICEF

18:00

Brasovul, judetul cu cel mai mare numar de angajati din Regiunea Centru

Adevărul Adevărul,
Brasovul, judetul cu cel mai mare numar de angajati din Regiunea Centru

Efectivul salariatilor la sfarsitul lunii septembrie 2015 a fost in Regiunea Centru de618. 099 persoane, mai mare cu 1,97% fata de efectivul salariatilor de la sfarsitul lunii septembrie2014, respectiv cu 11. 928 persoane mai mult. continuă pe Adevărul

Perfect Tour renunta la targul de turism de la Romexpo si face cel mai mare targ online, cu vacante la jumatate de pret

Agentia de turism Perfect Tour renunta la traditionalul targ de turism de la Romexpo si organizeaza cel mai mare targ virtual, cu vacante la jumatate de pret si inconjurul lumii de la 6. 300 euro.

Cel mai mare magazin online de haine din Cehia ajunge si in Romania cu un model inedit

ZOOT, liderul pietei de e-commerce de moda din Cehia, se lanseaza astazi in Romania cu un model de business care isi propune sa schimbe perceptia cumparatorilor despre shoppingul online. ro aduce in fata publicului roman mai bine de 250 de branduri, dar si noutatea magazinelor de tip Try Buy, denumite Cabine de Fericire. Toate [] Cel mai mare magazin online de haine din Cehia ajunge si in Romania cu un model inedit Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

GuvernulTau. Cel mai mare administrator de bani din Romania: Vrem profesionisti la butoane. Ar fi criminal sa nu schimbam ceva acum

Stimularea investitiilor trebuie sa fie prioritara pentru viitorul guvern, iar intocmirea unor bugete multianuale, care sa ofere predictibilitate atat Romaniei cat si mediului de afaceri, reprezinta elementul esential pentru a evita repetarea.

Cel mai mare bazar din Romania a fost inchis de pompieri din cauza ca nu are autorizatie PSI. 1.900 de comercianti sunt afectati de aceasta decizie

Bazarul Sucevei a fost inchis astazi de pompierii suceveni deoarece nu are autorizatie PSI, 1. 900 de comercianti fiind afectati de aceasta decizie. Cei de la ISU Suceava au oferit un termen de cinci zile pentru punerea in ordine a Bazarului Suceava din punct de vedere al normelor de prevenire a incendiilor, insa bazaristii nu au miscat un deget, in acest sens.

Sute de comercianti au iesit in strada, dupa ce ISU a inchis cel mai mare bazar din tara

Oamenii sunt nemultumiti de faptul ca bazarul a fost inchis si nu au unde sa-si mai vanda marfa. intre protestatari si-a facut aparitia si primarul Sucevei, Ion Lungu, care le-a spus bazaristilor ca nu are ce sa le faca asa ca centrul comercial va ramane inchis pana vor fi indeplinite toate conditiile cerute de cei de la ISU.

Huawei P9 Max ar putea fi cel mai performant telefon al chinezilor

Huawei P9 Max a debutat de curand pe AnTuTu. Avand in vedere specificatiile, acesta ar putea fi cel mai performant telefon produs de compania chinezeasca. Cei de la Huawei nu au stat degeaba in ultimele luni, lansand un numar de dispozitive interesante pe piata. Astfel, am avut parte nu numai de elegantul Huawei Mate S, ci [] Huawei P9 Max ar putea fi cel mai performant telefon al chinezilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Productia industriala a Germaniei, in cel mai important declin din ultimul an

Productia industriala a Germaniei a inregistrat, in septembrie, cea mai mare scadere din ultimele 12 luni, evolutie care sugereaza ca avansul celei mai mari economii europene a incetinit in trimestrul al treilea din anul curent, pe fondul cererii mai slabe din China si alte tari in curs de dezvoltare.

IRI: Moldovenii au cea mai mare incredere in Renato Usatii. Partidele proruse sunt in top

Persoanele in care au cea mai mare incredere cetatenii Republicii Moldova sunt Renato Usatii, Maia Sandu si Igor Dodon, arata un sondaj al Institutului Republican International IRI) realizat la comanda Magenta Consulting.

Samsung Gear S2 este cel mai reusit smartwatch al anului [REVIEW]

Samsung Gear S2 a fost lansat la IFA 2015, in cadrul unui eveniment grandios. Atat de grandios, incat nu reuseam sa imi dau seama de ce ar investi Samsung atat de mult in promovarea unui smartwatch mai exact, cel de-al saptelea smartwatch al companiei. Dupa o saptamana cu el, mi-am dat seama de ce [] Samsung Gear S2 este cel mai reusit smartwatch al anului [REVIEW] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung a lansat in Romania cel mai nou smartwatch al companiei, Gear S2

Samsung a lansat cel mai nou smartwatch al sau, Gear S2 care se vrea a fi un rival redutabil pentru ceasul Apple. Gear S2 vine in doua versiuni, una mai moderna si una retro, existand si variante cu 3G. Compania spune ca bateria tine doua-trei zile, memoria RAM este de 512 MB, iar stocarea interna este de 4 GB. Preturile pornesc de la aproximativ 1. 550 lei. Ceasul va fi livrat incepand cu data de 12 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )