Libnet.ro
UNICEF

07:30

BRD lanseaza o aplicatie de mobile banking pentru companii si PFA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BRD lanseaza o aplicatie de mobile banking pentru companii si PFA

BRD Groupe Societe Generale lanseaza BRD@ffice Mobile, versiunea mobila a aplicatiei de online banking dedicata companiilor si PFA, precum si un token digital mobil, denumit M-Token. Noile aplicatii au fost implementate de echipa BRD Digital Hub pentru. continuă pe Wall-Street Ro

BRD lanseaza BRD@FFICE MOBILE

Pentru a veni in sprijinul clientilor cu servicii suplimentare de banca la distanta, BRD Groupe Societe Generale lanseaza BRD@ffice Mobile, versiunea mobila a aplicatiei de online banking pentru companii si PFA, precum si un token digital mobil, denumit M-Token, conform unui comunicat remis Redactiei noastre.

Patru mari companii romanesti lanseaza platforma integrata Doneaza pentru linia intai

Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender si eMAG lanseaza platforma Doneaza pentru linia intai pentru a ajuta medicii si personalul sanitar, precum si politistii, armata si jandarmii, care depun eforturi supraomenesti in aceste zile in lupta pentru viata contra pandemiei COVID-19 si ii cheama pe toti cei care au posibilitatea sa li se alature. Cumulat, cele patru companii au donat pana acum 4 milioane de lei si s-au implicat in achizitii, distributie si organizarea platformei de donatii.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )