Libnet.ro
UNICEF

01:05

BREXIT 2 milioane de semnatari pentru un nou referendum in Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
BREXIT 2 milioane de semnatari pentru un nou referendum in Marea Britanie

La doar doua zile dupa votul pentru a iesi din Uniunea Europeana, peste 2 milioane de britanici si rezidenti in Marea Britanie au semnat o petitie, cerand un al doilea vot si fortand parlamentarii sa ia in considerare cel putin o dezbatere pe aceasta tema, relateaza Reuters, via Agerpres. continuă pe România Liberă

UPDATE Brexit: Peste 3,2 milioane de persoane au semnat petitia pentru un nou referendum

La doar trei zile dupa votul pentru a iesi din Uniunea Europeana, peste 3,2 milioane de britanici si rezidenti in Marea Britanie au semnat o petitie cerand un al doilea vot si fortand parlamentarii sa ia in considerare cel putin o dezbatere pe aceasta tema.

Brexit. Petitie in Parlamentul britanic pentru un nou referendum privind apartenenta la Uniunea Europeana

O petitie a fost depusa pe site-ul Parlamentului britanic pentru organizarea unui nou referendum privind apartenenta la UE si a strans deja aproape 86. 000 de semnaturi, transmite news. ro.

BREXIT. Scotia vrea in UE: Posibil un nou referendum

Guvernul scotian vrea discutii mediatecu Bruxelles pentru a ramane in UE si va pregati un nou referendum privind independenta, ca urmare a votului Brexit, a declarat premierul Nicola Sturgeon.

Petitia care reclama un nou referendum a depasit un milion de semnaturi

O petitie online adresata Parlamentului britanic si prin care se solicita organizarea unui al doilea referendum, dupa cel care a decis iesirea tarii din Uniunea Europeana, a depasit astazi un milion de semnaturi, informeaza AFP.

BREXIT. Statele fondatoare,presiuni pentru iesirea rapida a Marii Britanii din UE. Englezii se razgandesc. Aproape trei milioane au semnat pentru un nou referendum

In timp ce statele fondatoare ale Uniunii Europene fac presiuni asupra Marii Britanii sa stabileasca rapid cand va iesi din UE, doua milioane de englezi au semnat o petitie prin care cer un nou referendum privind Brexit-ul.

BREXIT. Statele fondatoare fac presiuni asupra Marii Britanii pentru a iesi mai repede din UE. Englezii vor un nou referendum

Numarul celor care au votat petitia prin care se cere un nou referendum privind Brexit-ul a crescut la doua milioane, anunta The Independent.

Brexit. Petitia care reclama un nou referendum a depasit doua milioane de semnaturi

O petitie online adresata Parlamentului britanic si prin care se solicita organizarea unui al doilea referendum, dupa cel care a decis iesirea tarii din Uniunea Europeana, a depasit sambata doua milioane de semnaturi, informeaza AFP.

BREXIT. Britanicii vor un nou referendum pe tema iesirii din UE

Britanicii vor un nou referendum pe tema Brexit-ului. O petitie online adresata in acest sens Parlamentului britanic a depasit sambata un milion de semnaturi.

BREXIT. Britanicii vor un nou referendum pentru apartanenta la UE

O petitie a fost depusa pe site-ul Parlamentului britanic pentru organizarea unui nou referendum privind apartenenta la UE si a strans deja aproape 86. 000 de semnaturi, scrie adevarul. ro, care citeaza.

Brexit. Petitia care reclama un nou referendum a depasit un milion de semnaturi

O petitie online adresata Parlamentului britanic si prin care se solicita organizarea unui al doilea referendum, dupa cel care a decis iesirea tarii din Uniunea Europeana, a depasit sambata un milion de semnaturi, informeaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )