Libnet.ro
UNICEF

05:15

Bucharest Open: Niculescu si Mitu se intalnesc, vineri, in sferturi. Duel cu miza mare

România Liberă România Liberă,
Bucharest Open: Niculescu si Mitu se intalnesc, vineri, in sferturi. Duel cu miza mare

Monica Niculescu, 41 WTA si cap de serie numarul 3 si Andreea Mitu, 78 WTA, se vor duela, vineri, intr-un sfert de finala romanesc in cadrul turneului BRD Bucharest Open. Cele doua se vor intalni pentru prima data in circuitul WTA. continuă pe România Liberă

BRD Bucharest Open: Niculescu si Mitu se pregatesc pentru un sfert de finala romanesc

Turneul de tenis BRD Bucharest Open ar putea avea un sfert de finala romanesc, dupa ce Monica Niculescu, 41 WTA si Andreea Mitu, 78 WTA au trecut de primul tur si mai au nevoie sa castige un singur meci pentru a se intalni intr-un duel direct.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, in sferturi dupa ce s-a impus in duelul romanesc cu Sorana Carstea

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in sferturile de finala de la BRD Bucharest Open, dupa ce a castigat o partida spectaculoasa, de trei seturi, cu Sorana Carstea. Meciul care a durat doua ore si 22 de minute a impartit spectatorii de pe Arena Centrala in doua tabere, cele doua sportive fiind apreciate atat pentru tenisul jucat, dar si pentru aspectul fizic.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, calificare superba in turul doi dupa ce a pierdut primul set cu Annika Beck

Condusa cu 1-0 la seturi de Annika Beck favorita numarul opt), Andreea Mitu a avut o revenire superba, reusind sa se califice in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. A fost 1-6, 6-3, 6-3 pentru Andreea, dupa o partida care a durat o ora si 54 de minute disputa a fost intrerupta in mai multe randuri de ploaie).

BRD Bucharest Open: Andreea Mitu si alte cinci romance, la fileu. Programul zilei de luni

Turneul de tenis de categorie WTA International BRD Bucharest Open debuteaza, luni, cu primele meciuri de pe tablourile principale de simplu si dublu. Sase romance vor evolua in prima zi a turneului feminin de tenis de la Bucuresti.

Duel romanesc in optimile de finala la BRD Bucharest Open. Sorana Carstea va juca azi impotriva Andreei Mitu

Turneul BRD Bucharest open a ajuns in faza optimilor de finala si va programa azi o intalnire de gala intre Sorana Carstea si Andreea Mitu.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala unde o va intalni pe Andreea Mitu

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi seara, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva braziliana Teliana Pereira, numarul 83 mondial, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, faza in care o va intalni pe Andreea Mitu.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor debuta marti

Marti va fi o zi plina la BRD Bucharest Open, sase sportive din Romania urmand sa debuteza in competitia dotata cu premii totale in valoare de 226. 750 dolari. Monica Niculescu, Ana Bogdan, Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru si Sorana Carstea vor juca pe Central, in timp ce Cristina Dinu va evolua pe terenul 2.

Andreea Mitu s-a CALIFICAT in sferturi, la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu, locul 78 WTA, a invins-o, joi, pe Sorana Cirstea, 165 WTA si beneficiara unui wild card, scor 5-7, 6-2, 6-4, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open.

Program Bucharest Open: Mitu vs Cirstea, Niculescu si Dulgheru, in optimile de joi

Turneul de tenis feminin BRD Bucharest Open continua, joi, cu ultimele sase meciuri din optimi, patru romance urmand sa evolueze pe tabloul de simplu.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din optimi. Primul duel din cariera

Monica Niculescu, 41 WTA si a treia favorita, o va intalni, in optimile turneului BRD Bucharest Open, pe brazilianca Teliana Pereira, 83 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )