Libnet.ro
UNICEF

19:45

Bugetul UE pentru 2018 prevede fonduri mai mari pentru tinerii someri, dar si finantare suplimentara pentru IMM-uri, programe de cercetare si Erasmus

Adevărul Adevărul,
Bugetul UE pentru 2018 prevede fonduri mai mari pentru tinerii someri, dar si finantare suplimentara pentru IMM-uri, programe de cercetare si Erasmus

Parlamentul European a adoptat saptamana aceasta bugetul Uniunii Europene pentru 2018. Astfel, pentru anul viitor, deputatii au aprobat fonduri mai mari pentru tinerii someri, precum si finantare suplimentara pentru IMM-uri, programe de cercetare si Erasmus. continuă pe Adevărul

Brutul creste, in buzunar nimic in plus: Ce prevede proiectul de buget pentru 2018

Proiectul de buget pentru 2018 prevede cresteri de 25% pentru salariile brute a personalul platit din fonduri publice. Aceasta masura nu va duce la vreun ban in plus pentru acestia deoarece aceasta.

Brutul creste, in buzunar nimic in plus: Ce prevede proiectul de buget pentru 2018

Proiectul de buget pentru 2018 prevede cresteri de 25% pentru salariile brute a personalul platit din fonduri publice. Aceasta masura nu va duce la vreun ban in plus pentru acestia deoarece aceasta.

Bugetul UE 2018: Tinerii primesc bilete de tren gratuite; fonduri pentru combaterea fake news si mai multi bani pentru locuri de munca

Parlamentul European a votat joi Bugetul UE pentru anul 2018, valoarea totala a acestuia urmand sa ajunga la 160,1 mld. euro, in crestere cu 1,4% fata de anul precedent. Cele mai mari sume de bani sunt directionate in vederea incurajarii crearii.

30 de predictii pentru 2018: intre optimism si nu mai inteleg nimic

Anul 2018 va fi dominat de transformarile produse de avansul tehnologic care par sa fi atins masa critica in mai multe domenii. Serviciile bancare vor incorpora mai multa tehnologie si mizeaza tot mai mult pe digitalizare si mobilitate, obiectele vor incorpora informatie, iar in cativa ani, inteligenta artificiala va putea realiza activitati de gandire trecand dincolo de colectarea si interpretarea datelor. In anumite domenii de productie tehnologia va fi o solutie pentru lipsa de personal calificat de ex. robotizare), in altele va fi utilizata pentru pregatirea personalului necesar.

Camera Deputatilor si-a adoptat bugetul pe 2018. De ce este acesta cu aproape 40% mai mare ca bugetul pe 2017

Camera Deputatilor si-a adoptat miercuri bugetul pentru anul viitor in valoare de aproape 420 de miloane de lei, acesta fiind cu aproape 40% mai mare ca bugetul pentru 2017. Trei patrimi din acesta reprezinta cheltuieli de personal, iar 28,5 milioane de lei sunt repartizati pentru pensiile speciale ale fostilor deputati.

Bugetul din 2018 este construit pe o crestere a consumului

Bugetul de stat pentru anul viitor este construit pe o crestere economica de 5,5%, in scadere fata de previziunile care indica un avans de 6,1% in acest an, produsul intern brut urmand sa ajunga la 907,852 miliarde de lei. Cel putin asa arata Raportului privind situatia macroeconomica si proiectia acesteia pe anii 2019 - 2021 publicat miercuri seara de Ministerul Finantelor Publice.

Proiect de buget pentru 2018: crestere economica de 5,5%, curs mediu de 4,55 lei/euro, salariu net de 2.614 lei

Bugetul de stat pe 2018, publicat sub forma de proiect de Ministerul Finantelor Publice MFP), confirma traiectoria gresita pe care se afla Romania. Din nou, cheltuielile de investitii raman la coada listei, in timp ce cele de personal urca cu peste 10.

Angajatii APIA din tara, la protest, in Piata Victoriei. Lider: Sunt angajati cu salarii mai mari, iar lor nu le vor scadea salariile

Aproximativ 1. 000 de angajati din cadrul agentiilor de plati si interventii pentru agricultura APIA) din tara se vor afla, astazi, in fata sediului Guvernului, pentru a cere, din nou, ca salariile lor sa nu scada de la 1 ianuarie 2018.

Buget 2018. Ce ministere primesc mai multi bani si de unde se taie

Vor primi mai multi bani anul viitor 22 de ministere, in timp ce alte cinci vor avea fondurile diminuate, arata Guvernul in sinteza de buget pentru 2018. De asemenea, 29 de alte institutii, agentii si autoritati vor primi majorari ale bugetului, in timp ce alte sase vor suferi diminuari.

14 predictii ale oamenilor de business pentru 2018

Oamenii de business vad anul 2018 dominat de transformarile produse de avansul tehnologic care par sa fi atins masa critica in mai multe domenii. Serviciile bancare vor incorpora mai multa tehnologie si mizeaza tot mai mult pe digitalizare si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )