Libnet.ro
UNICEF

17:45

Bursa de la Bucuresti a inchis in scadere din cauza declinului actiunilor Bancii Transilvania, OMV Petrom si BRD

România Liberă România Liberă,
Bursa de la Bucuresti a inchis in scadere din cauza declinului actiunilor Bancii Transilvania, OMV Petrom si BRD

Actiiunile in scadere ale Bancii Transilvania TLV), BRD BRD) si OMV Petrom SNP) au tras in jos Bursa de la Bucuresti care a inchis in scadere sedinta de joi, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Consumul national de electricitate a crescut azi cu peste 13% din cauza caniculei

Consumul de electricitate al tarii a crescut astazi, din cauza caniculei, cu 13,6% fata de ieri, ajungand la 7. 318 MW, potrivit datelor furnizate de Dispeceratul Energetic National.

Profit mai mic pentru CEZ din cauza parcului eolian din Romania

Grupul ceh CEZ a anuntat, ieri, ca profitul i-a scazut cu 32% in trimestrul II din acest an, in principal din cauza scaderii pretului electricitatii din regiune si a reducerii veniturilor la parcul eolian din Romania.

CFR: Limitari de viteza pentru trenuri, din cauza caniculei

CFR introduce limitari de viteza in circulatia trenurilor in perioada 12-14 august, din cauza temperaturilor ridicate, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

PIB-ul Greciei inregistreaza cea mai redusa scadere din ultimii sase ani

Economia Greciei s-a contractat cu 0,2% in trimestrul al doilea din 2014, comparativ cu perioada similara din 2013, acesta fiind cel mai redus declin din ultimii sase ani, conform Oficiului de Statistica de la Atena ELSTAT).

Ambulanta Bucuresti: 55 de persoane au lesinat in spatiile publice din cauza caniculei, in opt ore

Un numar de 55 persoane au lesinat, in opt ore, in spatii publice, in Bucuresti, din cauza caniculei, a declarat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI), pentru Mediafax. in.

Bucuresti: 55 de persoane au lesinat pe strada, din cauza caniculei

55 de persoane au lesinat in spatii publice, in opt ore, in Capitala, din cauza caniculei, a declarat, joi, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI), pentru Mediafax.

Peste 340 de apeluri la Ambulanta Bucuresti in doar noua ore din cauza caniculei (VIDEO)

Serviciul de Ambulanta a lucrat la foc continuu. 342 de urgente au avut medicii de la Ambulanta Bucuresti in doar 9 ore. Majoritatea, probleme din cauza caldurii sufocante. Oamenii au cazut secerati pe strada,.

Valentin Jucan (CNA) organizeaza un PROTEST, pe 20 august, din cauza nemonitorizarii plimbarii Antenei 3

Din cauza unei pene de curent, monitorizarea plimbarii Antenei 3 de catre CNA nu a fost posibila. Valentin Jucan, membru al Consiliului, a anuntat ca va organiza un protest pe 20 august, la sediul Consiliului National al Audiovizualului, informeaza Mediafax.

De ce a cazut Romania in recesiune? Presedintele Consiliului Fiscal: Investitiile au scazut din cauza taxelor suplimentare

Romania a cazut din nou in recesiune economica, pentru ca investitiile private si cele publice au scazut probabil din cauza taxei pe stalp si a accizei suplimentare la carburanti introduse de Guvernul Ponta, a declarat, joi, pentru HotNews. ro, presedintele Consiliului Fiscal, Ionut Dumitru.

UPDATE. Un tren a deraiat in Elvetia, din cauza unei alunecari de teren. 11 persoane, ranite grav

Un tren a deraiat, in Elvetia, din cauza unei alunecari de teren, informeaza AFP, conform Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )