Libnet.ro
UNICEF

23:00

BVB mareste din nou programul de tranzactionare. Cum arata noul orar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
BVB mareste din nou programul de tranzactionare. Cum arata noul orar

Bursa de Valori Bucuresti BVB) va extinde programul de tranzactionare cu 30 de minute incepand din 21 mai 2015, pana la ora 18:30, pentru pietele de actiuni, ETF si unitati de fond, reprezentantii pietei afirmand ca in acest fel programul BVB se. continuă pe Wall-Street Ro

DNA cere din nou arestarea lui Ilie Carabulea pentru ca a influentat, prin intimidare, martori

Procurorii DNA cer din nou arestarea preventiva a lui Ilie Carabulea, judecat in dosarul ASF, dupa ce omul de afaceri nu a respectat conditiile impuse prin control judiciar, el determinand diverse persoane, prin fapte cu efect intimidant,.

Elisabetta Canalis, fosta iubita a lui George Clooney, din nou insarcinata

Elisabetta Canalis are din nou motive sa zambeasca. Frumoasa italianca, fosta iubita a lui George Clooney, asteapta primul copil cu sotul ei, Brian Perri.

Portretul fostului preot Arsenie Boca ar fi inceput din nou sa planga. Cum explica oamenii indicentul si ce spune Biserica

Tabloul Parintelui Arsenie Boca din satul vasluian Puscasi a inceput din nou sa lacrimeze, in aceasta dimineata. Vestea s-a raspandit repede printre localnici, dar si in satele vecine, asa ca zeci de.

Mircea Cartarescu: In acest moment mi se pare inutil sa militez pentru trecerea ICR din nou sub presedintie: tot sub USL ar fi

Mircea Cartarescu avertizeaza ca ICR-ul lui Radu Boroianu este un simptom al unui stat care, in lipsa desavarsita a unui presedinte care sa echilibreze lucrurile, se inclina periculos, din nou, catre zona gri a politicianismului interlop. Prietenii ma intreaba de ce nu continuu initiativa din iarna de a milita pentru trecerea ICR din nou sub presedintie. In acest moment mi se pare inutil: tot sub USL ar fi, a scris Cartarescu, pe contul sau de Facebook.

Iohannis cheama din nou liderii partidelor politice la Cotroceni, sa discute despre legea Big Brother

Klaus Iohannis ii cheama din nou la Cotroceni pe liderii partidelor politice. Presedintele vrea sa discute cu acestia despre legea Big Brother. Curtea Constitutionala a decis, in ianuarie, ca legea.

Maria Marinescu divorteaza din nou

Maria Marinescu divorteaza din nou de sotul ei, Frank Colin, aflat de doi ani intr-o inchisoare din Franta, dupa ce anul trecut a renuntat la procesul de divort fiind convinsa ca partenerul ei va fi eliberat. Iata ce s-a intamplat.

Libertatea lui Dan Sova, la mana CCR. Cazul lui ajunge azi din nou pe masa magistratilor

Cazul Sova ajunge astazi din nou pe masa Curtii Constitutionale. Judecatorii discuta sesizarea PNL cu privire la hotararea Senatului de a nu incuviinta arestarea parlamentarului Dan.

Din motive necunoscute, The Pirate Bay a cazut din nou in eter

Momentan nu se stie daca sunt de vina autoritatile anti-piraterie, dar un lucru este sigur, website-ul The Pirate Bay este din nou offline. The Pirate Bay s-a perindat pe foarte multe domenii in ultimii ani. Cel mai recent dintre ele a fost ThePirateBay. se. Se pare insa ca si acesta a incetat astazi sa mai functioneze. [] Din motive necunoscute, The Pirate Bay a cazut din nou in eter Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Sigura pe ea! Jennifer Lopez si-a scos posteriorul in evidenta. Din nou

Hotarat lucru, Jennifer Lopez nu vrea deloc sa se lase invinsa de timp si arata de fiecare data cat este de sexy.

Liga Campionilor: FC Barcelona - Bayern Munchen 3-0. Messi, din nou intr-o seara magica

Barcelona si-a asigurat un retur mai usor la Munchen, in semifinalele Ligii Campionilor, dupa ce a invins-o pe Bayern, cu scorul de 3-0, pe Camp Nou. Catalanii vor porni cu prima sansa in a doua mansa, insa calificarea inca nu a fost jucata.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )