Libnet.ro
UNICEF

07:45

BVB Scaderi pentru indici, in ton cu declinul din Europa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BVB Scaderi pentru indici, in ton cu declinul din Europa

Schimb deal cu 1,97% din SIF Moldova Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi in sesiunea de ieri, intr-un climat negativ in pietele europene, pe fondul aparitiei informatiilor conform carora Germania si Franta pregatesc noi restrictii pentru a preveni cresterea puternica a numarului de persoane infectate cu noul coronavirus. continuă pe Ziarul Bursa

Tarile din Europa se inchid pe capete. Zeci de oameni ies la proteste

Aceasta este epoca Pandemia, si a generat o abundenta de miscari de protest. Dar regulile asupra adunarilor publice au afectat la randul lor modul in care oamenii demonstreaza in intreaga lume. Numarul mare de noi infectari au determinat guvernele sa impuna noi restrictii. Restrictiile dure au generat revolte in masa, peste tot in Europa. Pandemia .

BVB Debut negativ de saptamana pentru indici

Rulaj de 72 milioane lei, peste media zilnica a anului Toti indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut scaderi in prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, intr-un context cu deprecieri semnificative in pietele europene, marcat de impunerea unor noi restrictii in Spania si Italia, pentru diminuarea raspandirii pandemiei de Covid-19.

BVB Aprecieri pe linie pentru indici

Rulaj de 41,6 milioane de lei, sub media zilnica a anului Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au avut cresteri pe linie in sedinta de tranzactionare de ieri, in contrast cu scaderile din pietele europene, in conditiile in care indicele pan-european STOXX 600 afisa, la ora 18:30, o depreciere de 0,81%.

TikTok cauta sa angajze 3.000 de ingineri din Europa, Canada si Singapore

TikTok intentioneaza sa angajeze aproximativ 3. 000 de ingineri in urmatorii trei ani, majoritatea in Europa, Canada si Singapore, potrivit Reuters.

BURSELE LUMII SAP pune pe scadere bursele din Europa

Pietele europene au scazut ieri, dupa ce gigantul german SAP SE a lansat un avertisment de profit, dar si din cauza restrictiilor impuse in regiune din cauza cresterii numarului de imbolnaviri de Covid-19.

BURSELE LUMII Sectoarele bancar si auto ridica bursele din Europa

Pietele europene au urcat vineri, pe fondul avansului din sectorul bancar si cel auto, generat de raportarile trimestriale pozitive.

Ciolacu, mesaj dur pentru parlamentarii care demisioneaza din PSD inainte de alegerile parlamentare 2020: Este o onoare, nu o meserie

Marcel Ciolacu le-a transmis parlamentarilor care au anuntat ca demisioneaza din Partidul Social Democrat pentru ca nu se regasesc pe listele pentru alegerile parlamentare ca onoarea de a fi in Parlamentul Romaniei nu este o meserie de care sa te legi.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )