Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cadavrul fondatorului unuia dintre cele mai mari lanturi de cafenele din lume a fost gasit pe malul unui rau

Adevărul Adevărul,
Cadavrul fondatorului unuia dintre cele mai mari lanturi de cafenele din lume a fost gasit pe malul unui rau

Autoritatile indiene au anuntat miercuri ca au gasit trupul neinsufletit al miliardarului V. Siddhartha, cunoscut ca Baronul cafelei, pe malul unui rau. Barbatul era dat disparut de luni seara, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Unul dintre cei mai mari psihologi din Romania, despre crimele din Caracal: Tara este cangrenata de o resursa umana slab pregatita

Unul dintre cei mai cunoscuti profesori de psihologie sociala din generatia tanara a vorbit despre cazul crimelor din Caracal. Dupa mine, cazul Alexandra, dar si multe altele, reprezinta un simpto.

Cui doreste sa ofere Firea unul dintre cele mai valoroase terenuri din tara

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, insista sa desfiinteze Depoul Victoria si sa transfere terenul Societatii de Transport Bucuresti STB). in prezent, terenul Depoului Victoria este unul dintre cele mai valoroase din tara. Reprezentantii STB nu au dezvaluit cum vor folosi suprafata de teren in cazul in care o vor primi.

Unul dintre cei mai mari criminali in serie ai secolului XX l-ar fi inspirat pe Gheorghe Dinca

Vecinii lui Gheorghe Dinca au spus inca din ziua in care a fost incatusat ca acesta este obsedat de peliculele de groaza. Monstrul cu privire rece a actionat identic ca Edmund Kemper, care se numara.

Titularizare 2019. Dascalii din Capitala au obtinut note mai mari dupa contestatii

Inspectoratul scolar al municpiului Bucuresti a transmis marti, pentru Adevarul, situatia notelor obtinute la examenul de titularizare. Cei mai multi dintre profesori au obtinut note mai mari dupa ce au depus contestatii.

Zodiacul Grecesc: Afla ce fiinta mitologica te reprezinta intr-una dintre cele mai vechi civilizatii

La grecii antici, horoscopul incepe din a 8-a zi a lunii ianuarie si includea doar 10 semne zodiacale. Iata care sunt acestea, dar si ce spun ele despre tine:.

Untoldist din Polonia, jefuit intr-una dintre cele mai populare destinatii turistice din Cluj-Napoca

Un polonez venit la Cluj-Napoca pentru festivalul Untold, a sesizat Politiei faptul ca a fost victima unei talharii in Parcul Cetatuia. Conform acestuia, trei tineri l-ar fi amenintat cu un cutit, sustragandu-i telefonul mobil si banii.

Rata notelor mai mari sau egale cu 7 la proba scrisa a concursului de titularizare a crescut

Ministerul Educatiei anunta ca rata notelor mai mari sau egale cu 7 la proba scrisa a concursului de.

Utile: Proteine din vegetale. Cele mai bune surse daca nu vrei sa consumi carne; Uite ce patesti daca nu te hidratezi; Iata cum poti dormi mai usor in noptile caniculare de vara

Limentul care previne atacul vascular cerebral. Iata cele mai bune motive pentru care este bine sa consumati curmale zilnic. Sunt foarte bogate in fier. Avem nevoie de fier, pentru ca asa este stimulata productia. Vaccin antigripal creat artificial, mai bun decat cele de pe piata. Cum functioneaza aplicatia care l-a produs. O echipa de oameni de stiinta de la Universitatea Flinders din Autralia a creat un soft.

Cele mai stupide decese din istorie. Moartea i-a facut celebri

Daca pe unii evenimentele din timpul vietii i-au facut cunoscuti, pe cei din lista de mai jos moartea le-a adus renume. Iata cele mai stupide decese din istorie! Cele mai stupide decese din istorie. Un cascador a murit din cauza unei coji de portocala in general lucrurile infaptuite in timpul vietii sunt cele care te .

Cele mai frumoase sate din Maramures: locuri de vis pe care trebuie sa le vizitati macar o data

Pentru cei care vor sa descopere zonele fermecatoare ale Romaniei, propunem o lista cu cele mai frumoase sate din Maramures, care au ajuns celebre in intreaga lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )