Libnet.ro
UNICEF

07:15

Un calculator oficial al Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie prezice momentul in care pacientul va suferi un infarct

Hotnews Hotnews,
 Un calculator oficial al Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie prezice momentul in care pacientul va suferi un infarct

Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie a lansat un calculator controversat care poate prezice momentul in care pacientul va suferi un infarct sau un accident vascular cerebral. Calculatorul poate sa compare varsta inimii unei persoane cu varsta biologica a acesteia. continuă pe Hotnews

BBC a realizat un documentar despre romanii de succes din Marea Britanie. Materialul, o replica la Vin romanii (VIDEO)

BBC a realizat un documentar, care prezinta povestile romanilor de succes din Marea Britanie, la propunerea lui Tomy Tomescu, unul dintre liderii comunitatii romanesti de peste hotare. Materialul a fost difuzat.

Mai multi imigranti romani care locuiesc sub un pod rutier din Marea Britanie risca sa fie evacuati

Mai multi imigranti romani care si-au construit o tabara, denumita Fortareata, sub un pod rutier din Marea Britanie, risca sa fie evacuati de autoritati, intrucat zona este foarte.

Imigranti romani care locuiesc sub un pod rutier din Marea Britanie risca sa fie evacuati

Mai multi imigranti romani care si-au construit o tabara, denumita Fortareata, sub un pod rutier din Marea Britanie, risca sa fie evacuati de autoritati, intrucat zona este foarte periculoasa,.

VIDEO. Documentar BBC despre situatia reala a imigrantilor in Marea Britanie

Postul de televiziune britanic BBC a difuzat, vineri, un documentar despre imigrantii din Marea Britanie, intre care se numara si romanii. Filmul prezinta atat povestea unei absolvente din Romania care isi cauta un loc de munca intr-un cabinet stomatologic, cat si povestea unui cuplu din Polonia, care traieste in strada.

Drumul trupurilor decapitate din Siria pana in Turcia si refugiul in Marea Britanie: fuga unei doctorite din calea teroristilor Statului Islamic

Medic si activista, Razan a trecut prin clipe de groaza in Siria. A scapat ca prin urechile acului de o instanta Sharia si de brigade Khansaa, formate din femei adepte ale Statului Islamic. A mers pe un drum strajuit de cadavrele unor victime decapitate si s-a refugiat in Marea Britanie. Razan spera in continuare ca va veni vremea intoarcerii acasa. Problema nu este Statul Islamic, ci Bashar al-Assad, crede femeia.

Marea Britanie va trimite arme neletale Ucrainei: Scopul nostru general este de a consolida capacitatea de aparare a fortelor armate ucrainene

Marea Britanie va furniza Ucrainei echipamente militare neletale, in valoare de 1,3 milioane de dolari, cu scopul de a se apara in fata agresiunii Rusiei, potrivit anuntului facut vineri, de ministrul britanic al.

Avertisment rus: Exercitiul NATO din Marea Neagra sporeste tensiunea in regiune

Exercitiul NATO din Marea Neagra, care se desfasoara in aceste zile, contravine declaratiilor oficiale americane referitoare la cautarea unei solutii politice pentru criza din Ucraina.

Insulele artificiale, arma secreta a Beijingului in conflictul din Marea Chinei de Sud

China creeaza noi insule artificiale si largeste cele care exista deja in regiunile care fac obiectul unor litigii teritoriale in Marea Chinei de Sud. Potrivit revistei militare IHS Janes Defence Weekly, Beijingul cauta sa creeze in regiunile contestate o retea de fortificatii militare navale si aeriene prin intermediul a cinci noi insule, construite special cu ajutorul unei uriase nave de dragat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )