Libnet.ro
UNICEF

10:45

CALENDAR ORTODOX 12 IULIE. Ce sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 12 IULIE. Ce sarbatoresc astazi crestinii ortodocsi

Icoana Maicii Domnului numita Prodromita este una dintre icoanele facatoare de minuni, pastrate in Schitul romanesc Prodromu, in Sfantul Munte Athos. Praznuirea acestei icoane are loc. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 11 IULIE. Ce sfanta este sarbatorita astazi

Sfanta Mucenita Eufimia este praznuita in fiecare an pe saisprezece septembrie, ziua muceniciei sale. Sfanta Eufimia a trait in timpul imparatului Diocletian 284-305) si a fost ucisa.

CALENDAR ORTODOX 10 IULIE. Ce sfinti mari sarbatorim astazi

Sfintii 45 de Mucenici din cetatea Nicopolea Armeniei au patimit in vremea imparatului Liciniu 308-324). Dintre acesti sfinti mucenici amintim pe Leontie, Mavrichie, Daniil si Antonie. Acesti .

CALENDAR ORTODOX 9 IULIE. Ce sfant sarbatorim astazi

Sfantul Pangratie s-a nascut in Antiohia. Va ajunge impreuna cu parintii sai in Ierusalim, pentru a asculta cuvintele si a vedea minunile lui Hristos. In Ierusalim, Sfantul Pangratie s-a.

Crestinii ortodocsi praznuiesc pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel

Crestinii ortodocsi care se conduc de calendarul iulian ii praznuiesc vineri, 12 iulie, pe Sfintii Apostoli Petru si Pavel, care sunt numiti si stalpii Bisericii Ortodoxe. Tot in aceasta zi se termina postul in cinstea apostolilor, numit in popor Postul Sampetrului.

Curs valutar BNR, vineri, 12 iulie 2019. Euro a scazut!

Banca Nationala a Romaniei a indicat un alt curs pentru vineri, 12 iulie. Care sunt cotatiile indicate, alaturi de variatiile lor, si cum este indicele ROBOR? Curs valutar BNR: Euro 1 Euro = 4. 7317 Lei scazut cu -0. 0022 Lei) Moneda europeana are parte de o scadere, conform Bancii Nationale a Romaniei. Aceasta a ajuns la .

Horoscop 12 iulie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Balantele rezolva probleme financiare, Berbecii au armonie in camin

Confort, comoditate, o zi fara efort, fara certuri si scandaluri, o zi calma si frumoasa, ne spune astrologul Camelia Patrascanu. Berbec - armonie in camin, gasesc.

HOROSCOP DRAGOSTE 12 IULIE. Leii sunt tensionati din cauza partenerului, Scorpionii trebuie sa discute sincer cu jumatatile lor

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 12 IULIE 2019. Luna iese din Scorpion si se pregateste sa intre in Sagetator. Esti pregatit de aventura? De ce vrei sa scapi azi?.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 12 iulie. Berbecii isi gasesc solutiile la probleme, Gemenii sunt ghidati divin

Iata pentru VINERI 12 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 12 IULIE. Sagetatorii sunt plini de energie, Racii trebuie sa se gandeasca la prioritati

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 12 IULIE 2019. Luna aluneca agale din intensul Scorpion spre veselul si norocosul Sagetator. Prilej sa iti odihnesti putin oasele si sa te pui pe pilot automat. Trig.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 12 IULIE. Ce adevar iese la iveala?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 12 IULIE 2019. Luna iese din Scorpion si se pregateste sa intre in Sagetator. Esti pregatit de aventura? De ce vrei sa scapi azi? Profita de aceste momente de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )