Libnet.ro
UNICEF

05:00

Calin Popescu Tariceanu: Nu vad niciun motiv pentru care acest Guvern sa demisioneze

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu: Nu vad niciun motiv pentru care acest Guvern sa demisioneze

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Sinteza Zilei ca nu vede niciun motiv pentru care Guvernul condus de Victor Ponta ar trebui sa. continuă pe Antena3

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Calin Popescu Tariceanu: imi doresc o alta Romanie, o Romanie care priveste catre viitor

Calin Popescu Tariceanu a votat la Liceul A. Xenopol din Capitala. Votul meu de astazi urmareste sa inchidem definitiv o pagina trista in istoria Romaniei si a evita riscul ca aceasta perioada sa.

Calin Popescu Tariceanu: Daca voi fi premier, cota unica nu se va modifica (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu, propus pentru functia de premier in cazul in care Victor Ponta va deveni presedintele Romaniei, a declarat vineri ca daca va ajunge seful Guverului nu va majora cota unica.

VIDEO Calin Popescu Tariceanu: Domnul Iohannis e o persoana inadecvata pentru functia de presedinte. Nu are nici experienta, nici competentele necesare. Asistam la o continuare a regimului Basescu

Fostul candidat la prezidentiale Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa comuna cu Victor Ponta, ca Raman de pararea ca domnul Iohannis, cu toate ca e castigatorul, ramane o persoana inadecvata pentru functia de presedinte. Nu are nici experienta, nici competentele necesare. Nu va reprezenta decat o continuare a regimului Basescu. E inconjurat si manevrat de cei din PDL si o sa asistam la o continuare a regimului Basescu.

Mars electoral PSD pentru unitate in Bistrita: Votati pe Calin Popescu Tariceanu

Ultima zi de campanie electorala s-a incheiat la Bistrita printr-un mars pentru unitate pus in scena de PDS pe ultima suta de metri si un spectacol de muzica populara organizat de aceeasi formatiune politica. Unii dintre participantii la mars au indemnat sa-l votam pe Tariceanu desi nu mai e in cursa, iar un curajos a raspuns marsului cu imnul national.

Calin Popescu Tariceanu: Cota unica nu se modifica daca voi fi prim-ministru

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, vineri, despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca in conditia in care va fi prim-ministru aceasta cota unica nu se va modifica.

Calip Popescu Tariceanu: Cota unica nu se modifica daca voi fi prim-ministru

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu a declarat, vineri, despre subiectul majorarii cotei unice in urmatorii ani, ca in conditia in care va fi prim-ministru aceasta cota unica nu se va modifica.

Tariceanu: Iohannis este inadecvat pentru functia de presedinte, nu are nici experienta, nici competentele necesare

Fostul candidat la prezidentiale Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca desi Klaus Iohannis a castigat alegerile, il considera o persoana neadecvata pentru aceasta.

Tariceanu: Klaus Iohannis ramane o persoana inadecvata pentru functia de presedinte

Calin Popescu-Tariceanu a declarat ca respecta votul cetatenilor, mentionand ca rezultatul nu este cel pe care l-a asteptat. Este important de mentionat un lucru: asa cum noi respectam rezultatul votului din.

Moment istoric: Ziua in care se reface USL. Liderii PSD, UNPR, PC si PLR au semnat noul protocol

Liderii aliantei politice PSD-UNPR-PC, precum si presedintele PLR, au semnat, vineri, protocolul pentru refacerea Uniunii Social Liberale. Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu.

Motivul pentru care Ponta nu schimba cota unica: Presedintele nu schimba cote unice

Victor Ponta a declarat, vineri, ca in calitate de presedinte, nu va schimba cota unica de impozitare din 2016 pentru simplul motiv ca presedintele nu schimba cote unice si a sustinut ca aceasta va fi garantata de viitorul Guvern Tariceanu, dupa care nu a dorit sa accepte intrebari ale presei, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )