Libnet.ro
UNICEF

01:05

Campanie pentru alegerea primei femei ce va aparea pe o bancnota nationala

Adevărul Adevărul,
Campanie pentru alegerea primei femei ce va aparea pe o bancnota nationala

Peste 7. 000 de bucuresteni au semnat, sambata, o petitie care isi propune sa desemneze prima personalitate feminina ce va aparea pe o bancnota emisa de BNR. continuă pe Adevărul

Campanie pentru alegerea primei femei ce va aparea pe o bancnota romaneasca

Peste 7. 000 de bucuresteni au semnat, sambata, o petitie care isi propune sa desemneze prima personalitate feminina ce va aparea pe o bancnota emisa de BNR, anunta Agerpres. Actiunea a debutat sambata in Centrul Vechi al Capitalei si este organizata de TBWA Bucuresti, Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate si ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei, avand titlul ALTFEM - Semneaza petitia pentru prima personalitate feminina pe o bancnota romaneasca. Semnaturile sunt stranse atat pe hartie, cat si electronic, pe site-ul www. altfem. ro.

FOTO. Campanie pentru alegerea PRIMEI FEMEI ce va aparea pe o BANCNOTA nationala.

Peste 7. 000 de bucuresteni au semnat, sambata, o petitie care isi propune sa desemneze prima personalitate feminina ce va aparea pe o bancnota emisa de BNR, potrivit Agerpres. Actiunea a debutat sambata in Centrul Vechi al Capitalei si este organizata de TBWABucuresti, Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate si ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei, avand titlul ALTFEM - Semneaza petitia pentru prima personalitate feminina pe o bancnota romaneasca. Semnaturile sunt stranse .

Campanie pentru alegerea primei femei care va aparea pe o bancnota emisa de BNR

Peste 7. 000 de bucuresteni au semnat, sambata, o petitie care isi propune sa desemneze prima personalitate feminina ce va aparea pe o bancnota emisa de BNR. Actiunea a fost orgnaizata de TBWA Bucuresti,.

ILUSTRATIE Cine va fi prima femeie de pe o bancnota romaneasca?

Peste 7. 000 de bucuresteni au semnat, sambata, o petitie care isi propune sa desemneze prima personalitate feminina ce va aparea pe o bancnota emisa de BNR, anunta Agerpres. Actiunea a debutat sambata in Centrul Vechi al Capitalei si este organizata de TBWA Bucuresti, Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate si ActiveWatch - Agentia de Monitorizare a Presei, avand titlul ALTFEM - Semneaza petitia pentru prima personalitate feminina pe o bancnota romaneasca. Intra in articol pentru a afla mai multe despre cele 12 femei propuse!.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )