Libnet.ro
UNICEF

12:45

Campionul Ion Soltoianu, eliberat din inchisoare, dupa ce a fost condamnat la 14 ani de detentie pentru omor, in 2013

Adevărul Adevărul,
Campionul Ion Soltoianu, eliberat din inchisoare, dupa ce a fost condamnat la 14 ani de detentie pentru omor, in 2013

Sportivul Ion Soltoianu a fost eliberat din detentie, desi magistratii de la Judecatoria Buiucani l-au condamnat, in octombrie 2013, la 14 ani de inchisoare pentru omor intentionat, detinere ilegala de arme si santaj. continuă pe Adevărul

Un detinut de la Penitenciarul Aiud, nemultumit de meniul din inchisoare. Ce a primit in schimb

Un detinut de la Penitenciarul Aiud s-a plans de meniul din inchisoare. Barbatul s-a considerat discriminat, deoarece nu si-a putut alege singur regimul alimentar. Ce a primit in schimb? Un detinut de la Penitenciarul Aiud, nemultumit de meniul din inchisoare Un barbat aflat in spatele gratiilor la Aiud a reclamat ca ii sunt ingradite drepturile, .

Agentul guvernamental la CEDO, Viorel Mocanu, care a schimbat apararea in dosarul Dragnea vs. Romania, a fost eliberat din functie

Viorel Mocanu, care a schimbat apararea in dosarul Dragnea vs. Romania, a fost eliberat, la cerere, din functia de secretar de stat, agent guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului, potrivit unei decizii a premierului Viorica Dancila publicata miercuri in Monitorul Oficial.

Doi turisti risca sase ani de inchisoare, dupa ce au furat nisip de pe o plaja din Italia

Doi turisti francezi ar putea sta sase ani de inchisoare, in Italia, dupa ce au furat nisip de pe o plaja din Sardinia. Furtul nisipului alb de pe celebra insula este pedepsit prin lege, din cauza ca plajele.

Viorel Mocanu, eliberat din functia de agent guvernamental pentru CEDO

Premierul Viorica Dancila a decis eliberarea, la cerere, a lui Viorel Mocanu din functia de agent guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului, in cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Dancila l-a eliberat din functie pe agentul guvernamental la CEDO, Viorel Mocanu, un apropiat al lui Liviu Dragnea

Incaun personaj apropiat lui Liviu Dragnea dispare din Guvern. Premierul Viorica Dancila a decis eliberarea, la cerere, a lui Viorel Mocanu din functia de agent guvernamental pentru Curtea Europeana a.

Un barbat din Galati a fost arestat preventiv dupa ce a agresat sexual doua fetite in scara unui bloc

Un barbat de 44 ani din Galati a fost arestat preventiv dupa ce a agresat sexual doua fetite in scara unui bloc la sfarsitul saptamanii trecute, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )