Libnet.ro
UNICEF

01:05

O candela pentru victimele de la Colectiv. Imagini de la telespectatorii Antena 3

Antena3 Antena3,
O candela pentru victimele de la Colectiv. Imagini de la telespectatorii Antena 3

La ora 22. 30, in urma cu exact o saptamana, un incendiu cuprindea clubul Colectiv din Bucuresti, in timpul concertului de lansare a noului album al trupei Goodbye to Gravity. in semn de omagiu pentru victimele. continuă pe Antena3

FOTO VIDEO A treia zi de proteste la Targoviste. Rugaciuni pentru victimele Colectiv si puscarie pentru politicieni. Moment special la Arhiepiscopie

Peste 600 de persoane au marsaluit prin tot orasul scadand impotriva Guvernului, a clasei politice si a Patriarhului Daniel. Cei in varsta si cei tineri s-au plans deopotriva ca le-au plecat in strainatate copiii si parintii pentru un trai mai bun.

Echipa filmului BOX doneaza veniturile din vanzarea de bilete pentru victimele care au supravietuit colectiv

Membrii echipei filmului BOX, in regia lui Florin Serban, anunta ca doneaza veniturile din vanzarea de bilete pentru victimele care au supravietuit incendiului din Clubul Colectiv.

Clopotele bisericilor din Capitala bat la ora 22.30 pentru victimele din Colectiv

Clopotele de la Patriarhia Romana si de la toate bisericile din Capitala bat, vineri seara, la ora 22. 30, in memoria celor 32 de tineri morti in urma cu o saptamana in incendiul din clubul Colectiv.

Patriarhul Daniel a oficiat o slujba de pomenire pentru victimele de la Colectiv

Patriarhul Daniel a oficiat, marti, o slujba de pomenire pentru cei 32 de tineri care au murit in urma incendiului din clubul Colectiv.

Cluburi de fite din Capitala fac concerte caritabile pentru victimele din Colectiv

BCluburile Bamboo si Chaboo din Bucuresti au anuntat, pe pagina de Facebook, ca vor organiza concerte caritabile pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv.

Dupa ce a spus ca nu are ce sa isi reproseze, Cristian Popescu Piedone vrea sa faca un monument pentru victimele de la clubul Colectiv

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca vrea sa construiasca un monument in memoria victimelor din clubul Colectiv.

inselatorie: Au aparut sarlatani care cer bani in numele Digi 24 pentru victimele din Colectiv

Digi 24 atrage atentia cu privire la o posibila inselatorie in numele sau, precizand ca au aparut sarlatani care pretind a fi angajati ai acestei televiziuni de stiri si sustin ca au deschis conturi in care se pot face donatii in bani pentru ajutorarea victimelor tragediei din Colectiv.

Mesajul lui Papa Francisc pentru victimele incendiului din Colectiv

Papa Francisc si-a exprimat profunda durere pentru tragedia din clubul Colectiv, intr-un mesaj pentru presedintele Klaus Iohannis.

Au aparut ESCROCI care cer bani pentru victimele din Colectiv

Drama din clubul Colectiv a inceput sa fie speculata de escroci care cer bani in numele victimelor, informeaza Digi 24.

FOTO VIDEO A treia zi de proteste la Targoviste. Rugaciuni pentru victimele din Colectiv si puscarie pentru politicieni. Moment special la Arhiepiscopie

Peste 600 de persoane au marsaluit prin tot orasul scadand impotriva Guvernului, a clasei politice si a Patriarhului Daniel. Cei in varsta si cei tineri s-au plans deopotriva ca le-au plecat in strainatate copiii si parintii pentru un trai mai bun.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )