Libnet.ro
UNICEF

07:15

Canicula la inceput de septembrie. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Antena3 Antena3,
Canicula la inceput de septembrie. Prognoza meteo pentru urmatoarele zile

Oficial, sambata vine toamna, dar temperaturile vor fi cu mult peste cele normale pentru aceasta perioada. Vorbim de vreme, in general, frumoasa si deosebit de calda pentru aceasta perioada, mai. continuă pe Antena3

VREMEA in SEPTEMBRIE. Prognoza meteo pentru inceputul lunii viitoare

VREMEA in SEPTEMBRIE Valorile termice medii prognozate de catre meteorologi pentru urmatoarele patru saptamani se vor situa, in general, peste normele climatologice ale intervalului, in timp ce, la nivel de.

Prognoza meteo pentru primul weekend de toamna

PROGNOZA METEO pentru vineri, 31 august. Vremea va fi calduroasa in majoritatea zonelor tarii, cu temperaturi maxime ce se vor incadra intre 27 si 35 de grade, cu cele mai ridicate valori in Campia Romana.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in zilele urmatoare

PROGNOZA METEO pentru joi. Vremea va fi predominant frumoasa, dar calduroasa, mai ales in zonele de campie din sudul si vestul tarii. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza si seara in zonele mo.

Prognoza meteo: Vara si in septembrie. Cat de cald se anunta, unde lovesc furtunile violente si cat va ploua

Valul de canicula continua si in urmatoarele zile. Temperaturile ridicate si disconfortul termic ne vor da batai de cap. Precipitatiile si furtunile vor aparea doar pe spatii restranse. Conform meteorologilor, vara va continua si in septembrie, dar sunt anuntate ploi aproape in fiecare zi.

Prognoza meteo: Cand vine toamna. Unde se anunta frig si ploi in fiecare zi, in ce regiuni lovesc furtuni violente

Caldura sufocanta continua si in urmatoarele zile, iar disconfortul termic isi va face simtita prezenta in sudul si sud-estul tarii. De saptamana viitoare, temperaturile ridicate se mai domolesc, iar furtunile violente vor pune stapanire pe majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo. Cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani

Valorile termice medii prognozate de catre meteorologi pentru urmatoarele patru saptamani se vor situa, in general, peste normele climatologice ale intervalului, in timp ce, la nivel de precipitatii, estimarile.

Prognoza meteo vineri 31 august: Vremea va fi frumoasa in continuare

Atat vineri cat si in weekend vremea va continua sa fie frumoasa si deosebit de calda in jumatatea estica. In cea vestica vor exista local conditii de ploaie, insotite de descarcari electrice. Vezi mai jos prognoza meteo pe regiuni.

METEO: Cum va fi vremea in urmatoarele patru saptamani. Prognoza ANM pentru luna SEPTEMBRIE

Temperaturi ridicate in urmatoarea luna. Meteorologii anunta ca pana in data de 24 septembrie vremea va fi frumoasa, cu precipitatii in normele climatologice. Vremea in saptamana 27 august 3.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )