Libnet.ro
UNICEF

20:46

Capat de linie in dosarul lui Dan Voiculescu. Luni este, cel mai probabil, ultimul termen al procesului

Adevărul Adevărul,
Capat de linie in dosarul lui Dan Voiculescu. Luni este, cel mai probabil, ultimul termen al procesului

La cinci ani si noua luni de la trimiterea in judecata si un periplu pe la trei instante din Capitala, dosarul ICA, in care Dan Voiculescu 67 de ani) a primit deja o condamnare de cinci ani de inchisoare, a intrat pe ultima suta de metri, iar Curtea de Apel Bucuresti ar putea anunta o decizie finala in acest caz chiar astazi. continuă pe Adevărul

Mircea Badea exemplifica prin dans dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de santaj

Moment inedit in emisiunea in gura Presei, unde Mircea Badea a exemplificat prin dans dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de santaj. Pe ritmul piesei The way you make me feel, de Michael Jackson,.

Dan Voiculescu explica erorile din dosarul ICA

Dan Voiculescu crede ca magistratii nu se vor lasa intimidati inaintea termenului de maine, din dosarul Telepatia. Asta dupa ce ziarul Gandul a publicat un articol in care erau reluate.

Dan Voiculescu explica ERORILE din dosarul Telepatia

Dan Voiculescu a explicat, sambata, erorile din dosarul Telepatia, dupa ce ziarul Gandul a publicat ieri un articol in care reluau acuzatiile aberante din rechizitoriul TELEPATIA acuzatii preluate fara.

Dan Voiculescu contesta controlul judiciar: Am facut donatia stiind ca am NUP in dosar

Dan Voiculescu a fost in aceasta dimineata la DNA, in dosarul presupusului santaj. Cu aceasta ocazie, Dan Voiculescu a explicat ca donatia catre fiicele sale a fost facuta stiind ca are un NUP in dosarul.

Dan Voiculescu: Basescu nu vrea sa plece pana nu ma vede condamnat. Nu imi e frica de inchisoare

Dan Voiculescu a declarat joi, la iesirea de la DNA, ca motivul pentru care se doreste pronuntarea unei sentinte pana in decembrie in dosarul ICA este ca presedintele Traian Basescu doreste condamnarea lui pana i se termina mandatul.

Mihai Gadea, la Antena 3: Ni s-a transmis pe toate caile sa o lasam mai moale cu dezvaluirile ca uite ce i se intampla patronului vostru, Dan Voiculescu/ Nu il critic pe Ponta ca si pe Basescu fiindca face ceva

Realizatorul emisiunii Sinteza zilei de pe Antena 3, Mihai Gadea, a declarat in cadrul emisiunii de joi seara ca a primit direct sau indirect mai multe amenintari sau avertizari ca sa o lase mai moale cu dezvaluirile din dosarul Mircea Basescu si din celelalte cazuri prezentate ca uite ce i se intampla patronului vostru, Dan Voiculescu. Antena 3 a continuat si joi seara trecerea in revista a ceea ce realizatorii considera a fi abuzuri grave ale poltitiei, DNA-ului si Justitiei: cazul elevilor audiati la BAC scandalul de la Liceul Bolintineanu-Bucuresti) sau cazul persoanelor audiate de procurori pentru spaga data medicilor pentru a obtine pensionarea pe caz de boala.

Dan Voiculescu s-a prezentat la DNA

ACTUALIZARE 10:20 Dan Voiculescu: Nu plec din tara, sa stea toata lumea linistita Dan Voiculescu a solicitat procurorilor DNA ridicarea controlului judiciar dispus in cazul sau, invocand faptul ca expunerea excesiva, prin faptul ca trebuie sa mearga de doua ori pe saptamana la Politie, creeaza impresia ca el este vinovat, transmit surse din presa.

Dan Voiculescu a cerut DNA inlocuirea controlului judiciar: De plecat din tara nu plec. Sa stea toata lumea linistita

Dan Voiculescu s-a prezentat, joi dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a le cere procurorilor ridicarea masurii controlului judiciar dispus in cazul sau, precizand ca este deranjat de faptul ca trebuie sa se prezinte de doua ori pe saptamana la sediul Politiei Ilfov, creand impresia ca este vinovat.

Dan Voiculescu, la sedul IPJ Ilfov: Nu mi-e frica de inchisoare. N-am inteles de ce trebuie sa fiu condamnat pana in decembrie

Dan Voiculescu spune ca nu-i este frica de inchisoare si ca si-a stricat concediul din cauza controlului judiciar. Mai mult, Presedintele fondator al PC a spus ca nu el a contestat decizia procurorilor privind controlul judiciar.

Dan Voiculescu, la iesirea din sedul DNA: Nu mi-e frica de inchisoare. N-am inteles de ce trebuie sa fiu condamnat pana in decembrie

Dan Voiculescu spune ca nu-i este frica de inchisoare si ca si-a stricat concediul din cauza controlului judiciar. Mai mult, Presedintele fondator al PC a spus ca nu el a contestat decizia procurorilor privind controlul judiciar.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )