Libnet.ro
UNICEF

08:45

Mircea Badea exemplifica prin dans dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de santaj

Antena3 Antena3,
Mircea Badea exemplifica prin dans dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de santaj

Moment inedit in emisiunea in gura Presei, unde Mircea Badea a exemplificat prin dans dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de santaj. Pe ritmul piesei The way you make me feel, de Michael Jackson,. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre dansul celor doua asistente ale lui Dan Capatos

Mircea Badea a comentat, in editia de luni seara a emisiunii in gura presei, dansul asistentelor lui Dan Capatos, remarcand faptul ca una dintre ele, aia si mai mica are aceleasi miscari, indiferent de.

Mircea Badea: Daca o persoana care este sefa DNA se preteaza la o minciuna, totusi cam ce gen de institutie conduce?

Mircea Badea a comentat, in cadrul interventiei sale in emisiunea 100 de Minute, declaratia Laurei Codruta Kovesi potrivit careia nu ar fi vorbit in spatiul public despre dosarul Telepatia. Eu cred ca.

Mircea Badea: Exista tone de interceptari in care se vorbeste despre interventii la cel mai inalt nivel pentru acordarea de energie ieftina catre ALRO

In cadrul editiei de luni a emisiunii in gura presei, Mircea Badea a comentat pe marginea celor mai recente dezvaluiri legate de dosarul ALRO. ALRO dorea energie ieftina de la statul roman. Domnul Stolojan s-a.

Mircea Badea: Daca nu e Parchetul lui Basescu, nu e Parchetul justitiei independente

In cadrul editiei de miercuri a emisiunii 100 de minute, Mircea Badea a comentat pe marginea celor mai recente dezvaluiri legate de cazul privatizarii ICA. Parchetul care a spus ca nu s-a comis nicio ilegalitate.

Mircea Badea: in fiecare an, avem imagini teribile cu puhoaie

Mircea Badea a facut, in editia de marti seara a emisiunii in Gura Presei, o serie de comentarii referitoare la inundatiile care afecteaza tara noastra. Eu nu cred ca am ratat vreun an, in ultimii 8.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )