Libnet.ro
UNICEF

11:45

Care este cheia pentru orase mai curate: Aceste proiecte isi propun sa realoce spatiul stradal in favoarea transportului public

Antena3 Antena3,
Care este cheia pentru orase mai curate: Aceste proiecte isi propun sa realoce spatiul stradal in favoarea transportului public

Implementarea unor sisteme de tranzit urban sustenabile si eficiente poate reprezenta un mod prin care se poate lupta impotriva schimbarilor climatice cu costuri scazute, conform unui nou studiu, transmite. continuă pe Antena3

Izaura Anghel a fost retinuta. Fiica lui Bercea Mondial este acuzata pentru dare de mita

17 - Fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, a fost retinuta intr-un dosar in care este acuzata pentru dare de mita. Ma asteptam ca familiei Anghel sa i se intample lucrul acesta, si nu am nu am.

Ministrul de Externe spaniol avertizeaza ca Guvernul va face tot ce este necesar pentru referendumul de independenta a Cataloniei sa nu mai aiba loc

Guvernul spaniol va face tot ce este necesare pentru a garanta ca nu se va mai organiza un referendum de independenta a Cataloniei, a avertizat, marti, ministrul de Externe Jose Manuel Garcia-Margallo. Guvernul va.

Porosenko: Anexarea Crimeei este unul dintre cele mai cinice acte de tradare

Anexarea Crimeei de catre Rusia este unul dintre cele mai cinice acte de tradare din istoria comtemporana, a declarat presedintele Ucrainei, Petro Porosenko, in Congresul Statelor Unite, citat de.

Procurorii DNA desigileaza probele in prezenta omului de afaceri Avraham Morgenstern, in dosarul in care este cercetat alaturi de Radu Mazare

Omul de afaceri Avraham Morgenstern a venit miercuri la DNA. Anchetatorii fac perchezitia informatica a calculatoarelor si stik-urilor de memorie ridicate in timpul perchezitiilor facute in aprilie, in dosarul in care este cercetat alaturi de primarul Constantei, Radu Mazare, informeaza Mediafax.

Afla care este cea mai idilica statiune din Turcia!

Pe coasta de vest a Turciei, peninula Bodrum, cu deschidere la Marea Egee este considerata a fi una dintre cele mai frumoase destinatii turistice, insa si aceasta are numeroase statiuni fermecatoare unde iti poti petrece.

NFC-ul de pe iPhone 6 este doar pentru Apple Pay, si atat!

Entuziasmat de faptul ca iPhone 6 are NFC? Ei bine aflati ca este functional doar cu sistemul Apple Pay. Cum adica e blocat doar pentru Apple Pay, parca NFC-ul avea ca scop conectarea rapida a multor alte dispozitive precum casti, boxe sau alte gadget-uri, cu smartphone-ul? Ei bine Apple a decis ca NFC-ul de pe cele mai recente smartphone-uri ale sale, practic singurele care beneficiaza pana acum de aceasta functionalitate, sa fie blocat doar cu sistemul de plata Apple Pay.

Panasonic Lumix CM1 este telefonul cu cea mai buna camera foto

Chiar daca produsele Panasonic nu-ti sunt cunoscute, acesta iti va ramane in minte. Se numeste Panasonic Lumix CM1 si este telefonul cu cea mai buna camera foto. Panasonic Lumix CM1 ruleaza Android, e un smartphone, dar foloseste un senzor imens pentru fotografii foarte bune. Panasonic CM1 are un senzor de un inci cu o rezolutie de 20 megapixeli completat de un obiectiv Leica cu diafragma f/2. Practic, un obiectiv si senzor de camera compacta premium au ajuns pe un smartphone.

RUSIA asteapta IARNA. A fost redus din nou volumul de gaze catre Romania. Care este de fapt planul lui Vladimir Putin pentru a linisti Europa

UPDATE: Rusia a redus din nou astazi volumul de gaze catre Romania. Ministrul Energiei a declarat ca nu exista riscuri pentru populatieVladimir Putin are un plan foarte bine pus la punct. Tacerea sa aparenta.

RUSIA asteapta IARNA. Care este de fapt planul lui Vladimir Putin pentru a linisti Europa

Vladimir Putin are un plan foarte bine pus la punct. Tacerea sa aparenta urzeste in anticamera o lovitura care poate ingheta Europa in mijlocul iernii. Sanctiunile impuse Rusiei de aliati si UE isi vor.

Hollande: Referendumul din Scotia este determinant pentru Europa

Presedintele Frantei, Francois Hollande, a decarat ca rezultatele referendumului privind independenta Scotiei sunt decisive pentru intreaga Europa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )