Libnet.ro
UNICEF

13:45

Carmen Dan ii ia apararea chestorului Ciocoiu, care castiga si pensie si salariu: Este un bun profesionist. Consilierii mei au ales sa renunte la indemnizatii

România Liberă România Liberă,
Carmen Dan ii ia apararea chestorului Ciocoiu, care castiga si pensie si salariu: Este un bun profesionist. Consilierii mei au ales sa renunte la indemnizatii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat, marti, intr-o emisiune de pe postul Romania TV, ca nu a avut o grija pentru chestorii si generalii care s-au pensionat. continuă pe România Liberă

Carmen Dan, despre pensionarea chestorului Cornel Ciocoiu: A fost demis de fostul premier Grindeanu, iar eu l-am readus pentru ca e un bun profesionist

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a explicat marti seara, intr-o emisiune la Romania TV, ca pensionarea chestorului Cornel Ciocoiu a avut loc pe vremea premierului Sorin Grindeanu, care a dispus demiterea mai multor secretari de stat, iar revenirea acestuia in MAI a fost la solicitarea sa pentru ca era un bun profesionist.

Carmen Dan: Nu sunt ministrul chestorilor si generalilor. Consilierii mei au ales sa renunte la indemnizatii. Cornel Ciocoiu este un bun profesionist

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat, marti, intr-o emisiune de pe postul Romania TV, ca nu a avut o grija pentru chestorii si generalii care s-au pensionat.

Ministrul de Interne Carmen Dan anunta schimbarea legii, dupa ce 200 de persoane din MAI s-au pensionat la 40 de ani pe sume enorme

Ministrul de Interne Carmen Dan a anuntat duminica, la Antena 3, ca din septembrie se va modifica legea care permite pensionarea la o varsta sub 47 de ani si o pensie mare. Totodata, sefa de la MAI spune.

Carmen Dan: Vom modifica Statutul politistului pentru a revizui posibilitatea de pensionare inainte de 47 de ani

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat duminica, la Antena 3, ca in toamna vor exista modificari la Statutul politistului, astfel incat sa fie revizuita posibilitatea legala de a iesi la pensie pana la implinirea varstei de 47 de ani.

Carmen Dan anunta ca va modifica Statutul politistului: Se va revizui posibilitatea de pensionare inainte de 47 de ani

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat, duminica seara, la Antena 3, ca Statutul politistului va fi modificat din toamna, astfel incat sa fie revizuita posibilitatea legala de a iesi la pensie pana la implinirea varstei de 47 de ani.

Dumitru Coarna cere demisia ministrului de Interne Carmen Dan

Dumitru Coarna,presedintele SNPPC, cere, in mod public, demisia ministrului Carmen Dan. Doamna ministru Carmen Dan trebuie sa demisioneze, in conditiile in care cu un deficit.

Carmen Dan: Nu sunt ministrul chestorilor si generalilor. Consilierii mei au ales sa renunte la indemnizatii

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat, marti, intr-o emisiune de pe postul Romania TV, ca nu a avut o grija pentru chestorii si generalii care s-au pensionat.

Carmen Dan: Nu sunt ministrul chestorilor si generalilor

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat marti, in contextul dezbaterilor privind ordonanta care vizeaza modificarea modului de calcul al pensiilor speciale, ca mesajul si atentia ei se.

Mutu cere o intrevedere cu ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru a se lamuri daca se face stadion sau nu

Directorul general al FC Dinamo, Adrian Mutu, cere, inr-un comunicat, o intrevedere cu ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru a se lamuri, atat el, cat si suporterii dinamovisti si toti iubitorii de fotbal, daca se face stadion si daca nu, de ce nu.

Brandul Dinamo este lasat sa moara! Adrian Mutu o SOMEAZA pe Carmen Dan. Raspunsul ministrului

UPDATE: Ministrul de Interne, Carmen Dan, a raspuns scrisorii trimise de Adrian Mutu si a acceptat sa se intalneasca cu acesta miercuri la ora 12 pentru a discuta despre soarta clubului Dinamo si a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )