Libnet.ro
UNICEF

13:15

Carmen Dan a fost audiata la DIICOT in dosarul in care a depus plangere impotriva lui Romica Parpalea

Hotnews Hotnews,
 Carmen Dan a fost audiata la DIICOT in dosarul in care a depus plangere impotriva lui Romica Parpalea

Articol actualizat: Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a fost audiata, joi, la DIICOT in dosarul deschis in urma plangerii facute de ea pentru denunt calomnios si santaj impotriva lui Romica Parpalea, denuntator in dosarul Referendumul, care a facut plangeri penale impotriva ei si a liderului PSD, Liviu Dragnea, potrivit News. ro. continuă pe Hotnews

Carmen Dan, la sediul DIICOT

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat, joi dimineata, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism. Carmen Dan nu a dat declaratii presei la intrarea in sediul institutiei. In acest moment nu se stie motivul pentru care ministrul de Interne se afla la DIICOT, daca este sau nu audiata intr-un dosar.

Eroare incredibila a ministrului Carmen Dan: in plangerea depusa la DIICOT l-a acuzat pe mortul lui Dragnea de folosire abuziva a functiei in scop sexual

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat joi la sediul DIICOT unde a fost chemata pentru a remedia unele erori pe care le-a facut in plangerea penala depusa impotriva lui Romica Perpelea, ce.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a doua oara la DIICOT

Ministrul Afacerilor Interne a ajuns, joi, la sediul central DIICOT, pentru audieri. Carmen Dan a mai fost si in urma cu o luna la DIICOT pentru a depune o plangere depusa pe numele lui Romica Parpalea.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, la sediul DIICOT

Ministrul de Interne, Carmen Dan, s-a prezentat, joi dimineata, la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT). Carmen Dan nu a dat declaratii presei la intrarea in sediul institutiei.

Ministrul Carmen Dan, audiata la DIICOT

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a fost audiata, astazi, la DIICOT in dosarul deschis in urma plangerii facute de ea pentru denunt calomnios si santaj impotriva lui Romica Parpalea, denuntatorul in dosarul Referendumul, care a facut plangeri penale impotriva ei si a liderului PSD, Liviu Dragnea, potrivit unei sursei din presa.

Ministrul de Interne, audiat la DIICOT. Carmen Dan a refuzat sa dea declaratii la intrare in sediu

Ministrul de Interne a ajuns la sediul DIICOT. Carmen Dan nu a oferit nicio declaratie presei. Ramane de vazut care este motivul audierii. Carmen Dan a mai fost si in urma cu o luna cand a.

Carmen Dan a ajuns la DIICOT

Ministrul de Interne a ajuns iar la DIICOT. Carmen Dan nu a dat declaratii presei la intrarea in sediul institutiei. Deocamdatanu se stie motivul pentru care Dan a venit joi dimineata la.

Carmen Dan il acuza pe Parpalea de abuz sexual

Ministrul de Interne a ajuns la sediul DIICOT. Carmen Dan nu a oferit nicio declaratie presei. Ramane de vazut care este motivul audierii. Carmen Dan a mai fost si in urma cu o luna cand a.

Carmen Dan l-a acuzat, din greseala, pe Romica Parpalea de folosire abuziva a functiei in scop sexual

Carmen Dan, ministrul Afacerilor de Interne, a invocat, in plangerea depusape 30 octombrie impotriva lui Romica Parpalea, articolul 299 din Codul Penal, cu privire la folosirea abuziva a functiei in scop sexual. Prezenta azi la audieri, la DIICOT, ministrul de Interne a explicat la iesire ca a fost vorba de o eroare materiala.

Carmen Dan, despre ordinul privind conditiile din centrele de arest: E un demers legal

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, luni, ca Ordinul MAI privind conditiile improprii din centrele de arest a parcurs procedura legala si ca nu a fost dat tarziu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )