Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carmen Harra, despre crima de la metrou: Exista un motiv pentru care prima fata a scapat cu viata, iar a doua a murit

Antena3 Antena3,
Carmen Harra, despre crima de la metrou: Exista un motiv pentru care prima fata a scapat cu viata, iar a doua a murit

Carmen Harra a vorbit despre crima de la Dristor 1. Celebra clarvazatoare a descifrat destinul Alinei Ciucu, explicand, cum de Alexandra, prima victima a criminalei, a reusit sa scape cu viata. Ele au. continuă pe Antena3

Carmen Harra arunca BOMBA despre CRIMA de la metrou: MOTIVUL pentru care prima fata A SCAPAT cu viata, iar a doua A MURIT...

Carmen Harra a deslusit crima de la Dristor 1! Celebra clarvazatoare a vazut dincolo si a descifrat destinul Alinei Ciucu, explicand, cum de Alexandra, prima victima a criminalei, a reusit sa.

Carmen Hara arunca BOMBA despre crima de la metrou: Motivul pentru care prima fata a scapat cu viata, iar a doua a murit...

Carmen Harra a deslusit crima de la Dristor 1! Celebra clarvazatoare a vazut dincolo si a descifrat destinul Alinei Ciucu, explicand, cum de Alexandra, prima victima a criminalei, a reusit sa.

Detalii REVOLTATOARE despre CRIMA de la metrou: S-au luptat 15 secunde, NIMENI nu a intervenit!

Noi detalii ies la iveala despre incredibila crima care a avut loc marti seara in statia de metrou Dristor. Noile date aparute sunt revoltatoare si spun multe despre noi, ca oameni, si despre ineficienta, .

Ce scrie presa internationala despre crima de la metrou

Crima de la metroul bucurestean a atras atentia si presei internationale. Tabloidul britanic Daily Mail scrie despre tanara de 25 de ani care a fost ucisa. Cotidianul mentioneaza ca principala.

Noi detalii socante despre crima de la metrou. Ce au vazut anchetatorii pe camerele de supraveghere

Crima de la metrou a ingrozit Romania. O tanara de 25 de ani a fost impinsa in fata trenului de o femeie care, se pare, ca nu este la prima tentativa. Victima era pe marginea.

Detalii socante despre crima de la metrou. Criminala a fortat-o pe victima sa ramana pe sine

Crima de la metrou a ingrozit Romania. O tanara de 25 de ani, insarcinata in cateva luni, a fost impinsa in fata trenului de o femeie care, se pare, nu este la.

Noi marturii ale calatorilor despre crima de la metrou. Ce s-a intamplat la cateva secunde dupa oprirea trenului

O femeie care a fost martora la evenimentele socante de la metrou a declarat ca oamenii prezenti la fata locului se inghesuiau sa filmeze incidentul. Eram in statie. Nu era foarte aglomerat,.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, despre faptul ca sesizarea tinerei care a supravietuit tentativei de omor de la statia de metrou Costin Georgian a durat doua ore: O sincopa

Ministrul de Interne Carmen Dan sustine ca perioada de timp foarte mare intre momentul in care tanara care a supravietuit tentativei de omor de la statia de metrou Costin Georgian, dupa ce s-a luptat cu agresoarea care a impins-o de mai multe ori, a sunat la politie si momentul cand a si reusit sa depuna plangere, asteptand mai bine de doua ore, a fost o sincopa. Carmen Dan a mai spus ca in aces caz exista o ancheta in derulare.

Crima de la metrou a socat intreaga tara. Acesta e adevaratul motiv pentru care nu a intervenit nimeni

Tanara Alina Ciucu a fost impinsa pe sinele de metrou si a murit. Oamenii care erau prezenti pe peron nu au intervenit. Un piholog a declarat ca acest efect se numeste Genovese, iar numele vine.

Ultimele detalii despre crima comisa la statia de metrou Dristor 1. Ce spun reprezentantii Metrorex

Metrorex a anuntat prin intermediul unui comunicat, toate detaliile cu privire la crima de marti seara, unde o tanara si-a pierdut viata dupa ce a fost impinsa in fata unor garnituri de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )