Libnet.ro
UNICEF

01:05

Casa Alba anunta ca Trump examineaza sanctiunile impuse Rusiei si are multe optiuni

Adevărul Adevărul,
Casa Alba anunta ca Trump examineaza sanctiunile impuse Rusiei si are multe optiuni

Donald Trump examineaza viitorul sanctiunilor impuse de Statele Unite Rusiei, anunta Gary Cohn, un consilier economic de la Casa Alba, relateaza The Associated Press. continuă pe Adevărul

SUA: Relaxarea sanctiunilor impuse Rusiei sunt excluse

Un consilier american al presedintelui american, Donald Trump a declarat vineri ca Washingtonul exclude relaxarea sanctiunilor impuse Rusiei, potrivit AFP, citat de Agerpres. Anuntul a fost facut in cadrul.

SUA: Relaxarea sanctiunilor impuse Rusiei este exclusa

Un consilier american al presedintelui american, Donald Trump a declarat vineri ca Washingtonul exclude relaxarea sanctiunilor impuse Rusiei, potrivit AFP, citat de Agerpres. Anuntul a fost facut in cadrul.

Casa Alba sustine, in continuare, ca nu exista dovezi ale unei intelegeri intre Rusia si echipa de campanie a presedintelui SUA

Casa Alba a informat ca audierile in Congres demonstreaza in continuare ca nu exista dovezi despre o posibila intelegere secreta intre oficiali ai campaniei prezidentiale a lui Donald Trump si Rusia.

Michelle Obama, mai sexy si mai dezinvolta decat o stiam la Casa Alba

Michelle Obama se afla in vacanta in Toscana, Italia, unde afiseaza un look relaxat si sexy, purtand camasi si bluze cu umerii goi, ipostaza cu care nu eram obisnuiti pe vremea cand era Prima Doamna a Americii.

UPDATE Casa Alba exclude relaxarea sanctiunilor impotriva Rusiei

Washingtonul exclude relaxarea sanctiunilor care vizeaza Rusia pentru criza ucraineana, a declarat vineri un consilier al presedintelui american Donald Trump, in marja summitului G7 de la Taormina, in Italia, potrivit AFP.

FOTO + VIDEO. Melania Trump, prima catolica de la Casa Alba, dupa John F. Kennedy. Purtatoarea de cuvant a primei doamne a Americii a dezvaluit religia sa, dupa intalnirea cu papa Francisc

Purtatoarea de cuvant Melaniei Trump a confirmat, la o zi dupa vizita la Vatican, ca prima doamna a Statelor Unite este catolica. in spatiul public au aparut speculatii privind confesiunea religioasa a acesteia, dupa ce l-a rugat pe papa Francisc sa ii binecuvanteze rozariile .

Casa Alba sustine ca audierile din Congres demonstreaza ca nu a existat niciun contact intre campania Trump si Rusia

Reprezentantii Casei Albe au sustinut ca audierile directorilor serviciilor de informatii de catre congresmeni au demonstrat ca nu exista nicio dovada a unui presupus contact intre asociatii campaniei Trump si agentii Moscovei, precum si faptul ca presedintele american nu a pus vreodata in pericol surse de informatii, in ciuda acuzatiilor ca a divulgat informatii clasificate intr-o intalnire cu diplomatii rusi in Biroul Oval, scrie news. ro, citand Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )