Libnet.ro
UNICEF

23:30

Casa Alba a omis numele sotului premierului Luxemburgului din descrierea fotografiei cu partenerii liderilor NATO

Hotnews Hotnews,
 Casa Alba a omis numele sotului premierului Luxemburgului din descrierea fotografiei cu partenerii liderilor NATO

Casa Alba a omis numele lui Gauthier Destenay, sotul premierului Luxembourgului Xavier Bettel, din descrierea fotografiei oficiale a partenerilor liderilor NATO, facuta saptamana aceasta la summitul de la Bruxelles, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Casa Alba a omis numele sotului premierului Luxemburgului din descrierea fotografiei cu partenerii liderilor NATO

Casa Alba a omis numele lui Gauthier Destenay, sotul premierului Luxembourgului Xavier Bettel, din descrierea fotografiei oficiale a partenerilor liderilor NATO, facuta saptamana aceasta la summitul de la Bruxelles, relateaza The Guardian.

Numele sotului gay al premierului Luxemburgului, Xavier Bettel, a fost omis de Casa Alba din descrierea fotografiei oficiale a partenerilor liderilor NATO

Casa Alba a omis numele lui Gauthier Destenay, sotul premierului Luxembourgului Xavier Bettel, din descrierea fotografiei oficiale a partenerilor liderilor NATO, facuta saptamana aceasta la summit-ul de la Bruxelles .

Donald Trump s-a intors la Washington din primul sau turneu in strainatate la o Casa Alba in plina criza

Donald Trump s-a intors la Washington, dupa mai multe de o saptamana in Orientul Mijlociu si in Europa, la o Casa Alba in criza, unde ancheta privind legaturile cu Rusia il vizeaza deja pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai - ginerele sau Jared Kushner, relateaza News. ro citand AFP.

Donald Trump s-a intors la Washington din primul sau turneu in strainatate la o Casa Alba in plina criza

Donald Trump s-a intors la Washington, dupa mai multe de o saptamana in Orientul Mijlociu si in Europa, la o Casa Alba in criza, unde ancheta privind legaturile cu Rusia il vizeaza deja pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai .

Trump s-a intors la o Casa Alba in plina criza

Donald Trump s-a intors la Washington, dupa mai multe de o saptamana in Orientul Mijlociu si in Europa, la o Casa Alba in criza, unde ancheta privind legaturile cu Rusia il vizeaza deja pe unul dintre cei mai apropiati consilieri ai sai - ginerele sau Jares Kushner, relateaza AFP.

Rex Tillerson a intrerupt, la Casa Alba, o traditie veche de 20 de ani. Secretarul de stat al SUA a refuzat sa accepte desfasurarea unei festivitati cu ocazia Ramadanului

Secretaru de stat al Statelor Unite ale Americii, Rex Tillerson, a refuzat sa accepte desfasurarea unor festivitati cu ocazia Ramadanului, la Casa Alba. Se intrerupe astfel o traditie bipartizana din ultimii 20 de ani, potrivit unor oficiali americani, citati de Reuters, potrivit Mediafax.

Doliu la Casa Alba: Unul dintre cei mai importanti consilieri a murit (FOTO)

A incetat din viata unul dintre cele mai importanti oameni de la Casa Alba din perioada Razboiului Rece. Zbigniew Brzezinski, fost consilier pe probleme de securitate nationala al fostului presedinte.

Casa Alba anunta ca Trump examineaza sanctiunile impuse Rusiei si are multe optiuni

Donald Trump examineaza viitorul sanctiunilor impuse de Statele Unite Rusiei, anunta Gary Cohn, un consilier economic de la Casa Alba, relateaza The Associated Press.

Scandal privind poza in care sotul premierului din Luxemburg apare printre sotiile celorlalti lideri NATO: Casa Alba l-a omis cand a publicat imaginea (FOTO)

O poza facuta la Bruxelles la intalnirea sotiilor sefilor de stat din NATO, in care apare si un barbat, sotul premierului gay al Luxemburgului, a devenit imediat virala pe internet. Dar de.

Presedintele SUA, Donald Trump, dezminte acuzatiile din presa despre ginerele sau, Jared Kushner: Multe din scurgerile de la Casa Alba sunt minciuni inventate de media FakeNews

Presedintele american, Donald Trump, a acuzat presa din SUA ca ar raspandi stiri false despre ginerele sau, Jared Kushner, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,253 seconds )