Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rex Tillerson a intrerupt, la Casa Alba, o traditie veche de 20 de ani. Secretarul de stat al SUA a refuzat sa accepte desfasurarea unei festivitati cu ocazia Ramadanului

România Liberă România Liberă,
Rex Tillerson a intrerupt, la Casa Alba, o traditie veche de 20 de ani. Secretarul de stat al SUA a refuzat sa accepte desfasurarea unei festivitati cu ocazia Ramadanului

Secretaru de stat al Statelor Unite ale Americii, Rex Tillerson, a refuzat sa accepte desfasurarea unor festivitati cu ocazia Ramadanului, la Casa Alba. Se intrerupe astfel o traditie bipartizana din ultimii 20 de ani, potrivit unor oficiali americani, citati de Reuters, potrivit Mediafax. continuă pe România Liberă

SUA: Rex Tillerson a refuzat sa gazduiasca un eveniment care sa marcheze Ramadanul la Departamentul de Stat

Secretarul american de Stat Rex Tillerson a refuzat o cerere de a gazdui un eveniment care sa marcheze Ramadanul, luna sfanta pentru Islam, au declarat doi oficiali americani citati de Reuters, care precizeaza ca seful diplomatiei se distanteaza astfel de o traditie de aproape 20 de ani, noteaza News. ro.

Rex Tillerson a refuzat sa gazduiasca un eveniment care sa marcheze Ramadanul la Departamentul de Stat

Secretarul american de Stat Rex Tillerson a refuzat o cerere de a gazdui un eveniment care sa marcheze Ramadanul, luna sfanta pentru islam, au declarat doi oficiali americani citati de Reuters, care precizeaza ca seful diplomatiei se distanteaza astfel.

Atentat la Manchester: Rex Tillerson vrea sa ii elimine pe extremisti de pe fata pamantului

Secretarul de stat american, Rex Tillerson, s-a deplasat vineri la Londra pentru a-si exprima solidaritatea fata de poporul britanic dupa atentatul de la Manchester, lansand un apel la stergerea extremistilor de pe fata pamantului, transmite AFP.

Doliu la Casa Alba: Unul dintre cei mai importanti consilieri a murit (FOTO)

A incetat din viata unul dintre cele mai importanti oameni de la Casa Alba din perioada Razboiului Rece. Zbigniew Brzezinski, fost consilier pe probleme de securitate nationala al fostului presedinte.

Casa Alba anunta ca Trump examineaza sanctiunile impuse Rusiei si are multe optiuni

Donald Trump examineaza viitorul sanctiunilor impuse de Statele Unite Rusiei, anunta Gary Cohn, un consilier economic de la Casa Alba, relateaza The Associated Press.

Casa Alba sustine, in continuare, ca nu exista dovezi ale unei intelegeri intre Rusia si echipa de campanie a presedintelui SUA

Casa Alba a informat ca audierile in Congres demonstreaza in continuare ca nu exista dovezi despre o posibila intelegere secreta intre oficiali ai campaniei prezidentiale a lui Donald Trump si Rusia.

Michelle Obama, mai sexy si mai dezinvolta decat o stiam la Casa Alba

Michelle Obama se afla in vacanta in Toscana, Italia, unde afiseaza un look relaxat si sexy, purtand camasi si bluze cu umerii goi, ipostaza cu care nu eram obisnuiti pe vremea cand era Prima Doamna a Americii.

UPDATE Casa Alba exclude relaxarea sanctiunilor impotriva Rusiei

Washingtonul exclude relaxarea sanctiunilor care vizeaza Rusia pentru criza ucraineana, a declarat vineri un consilier al presedintelui american Donald Trump, in marja summitului G7 de la Taormina, in Italia, potrivit AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )