Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scandal privind poza in care sotul premierului din Luxemburg apare printre sotiile celorlalti lideri NATO: Casa Alba l-a omis cand a publicat imaginea (FOTO)

B1 B1,
Scandal privind poza in care sotul premierului din Luxemburg apare printre sotiile celorlalti lideri NATO: Casa Alba l-a omis cand a publicat imaginea (FOTO)

O poza facuta la Bruxelles la intalnirea sotiilor sefilor de stat din NATO, in care apare si un barbat, sotul premierului gay al Luxemburgului, a devenit imediat virala pe internet. Dar de. continuă pe B1

FOTO+VIDEO VIRALE. Sotul premierului gay din Luxemburg, in fotografia cu sotiile oamenilor de stat de la NATO

O fotografie cu sotiile oamenilor de stat din Alianta Nord-Atlantica si cu sotul premierului din Luxemburg, de la Summitul NATO, din 25 mai, a devenit virala pe retelele de socializare, scrie Daily Mail.

Imaginea virala de la summit: sotul premierului gay al Luxemburgului, in fotografia de grup cu primele-doamne ale liderilor NATO

Ultima poza de grup a primelor-doamne din NATO marcheaza o premiera. Alaturi de Brigitte Macron si Melania Trump, aflate la primele lor deplasari in calitate de sotii de presedinti, apare si sotul premierului luxemburghez.

Depozitul Apocalipsei este in pericol. Ce se intampla in cladirea care pastreaza mostre din toate semintele lumii

Depozitul Global Seed Vault, care pastreaza mostre din toate semintele lumii, a fost inundat. Cladirea a fost inaugurata in anul 2008, pe insula norvegiana Spitsbergen, fiind sapata adanc.

Imagine virala. Sotul premierului gay al Luxemburgului, in fotografia de grup cu primele-doamne ale liderilor NATO

Cea mai recenta poza de grup a primelor-doamne din NATO marcheaza o premiera. Alaturi de Brigitte Macron si Melania Trump, aflate la primele lor deplasari in calitate de sotii de presedinti, apare si.

Iohannis solicita reexaminarea legii care elimina CSAT din procedura de numire/demitere a sefului DGIA

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri Parlamentului, spre reexaminare, Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 346/2006 privind organizarea si functionarea Ministerului Apararii. in.

Iohannis cere Parlamentului reexaminarea legii care elimina CSAT din procedura de demitere a sefului DGIA

Presedintele tarii, Klaus Iohannis a trimis Parlamentului pentru reexaminare proiectul care modifica legea de functionare a Ministerului Apararii Nationale prin care se elimina CSAT din procedura de demitere a sefului Directiei Generale de Informatii a Apararii DGIA), potrivit informatiilor publicate pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

Liviu Dragnea, despre audierile in comisia care ancheteaza alegerile din 2009: Nu avem subiecte tabu

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, si-a exprimat, joi seara, certitudinea ca procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, va fi invitata la auderile in comisia parlamentara care ancheteaza alegerile prezidentiale din 2009.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )