Libnet.ro
UNICEF

06:45

Catalin Botezatu, amorezat pana peste cap de Teo Trandafir

ADPM ADPM,
Catalin Botezatu, amorezat pana peste cap de Teo Trandafir

Catalin Botezatu s-a declarat indragostit literalmente de Teo Trandafir pe care o admira inca de la inceputurile ei in televiziune. Designerul a primit ieri un telefon neasteptat de la aceasta, Teo urandu-i La multi ani chiar in timpul emisiunii sale de la Kanal D. continuă pe ADPM

Dezmat! Cum a fost la ziua lui Catalin Botezatu!

Catalin Botezatu implineste maine 47 de ani, iar sambata noapte a dat o mare petrecere in Bamboo la care au participat peste 300 de invitati. S-a dansat pana in zori, chiar si pe mese, s-au consumat bauturi fine, s-au purtat jobene pe cap, oferite din partea casei, iar designerul a fost rafatat cu fel de fel de cadouri.

Teo Trandafir, cea mai buna revenire in televiziune. Andreea Marin, pe locul doi

Teo Trandafir, prezentatoarea emisiunii Teo SHOW de la Kanal D, si-a adjudecat premiul pentru Cea mai buna revenire, la Gala Premiilor TVmania, care a avut loc marti, la Teatrul Bulandra.

Catalin Botezatu si-a serbat ziua de nastere cu mare fast intr-un club din Bucuresti: Anda Adam a lipsit de la petrecere

Si-a serbat in avans ziua de nastere ca la Las Vegas, iar evenimentul a strans peste 400 de invitati. Vorbim despre Catalin Botezatu care, asa cum a obisnuit in fiecare an, a organizat un chef pe cinste.

DJ Wanda, fotografiata intr-o ipostaza stanjenitoare: Si-a aratat lenjeria intima la ziua lui Catalin Botezatu (FOTO)

Catalin Botezatu si-a sarbatorit ziua de nastere cu mare fast, in acest weekend, intr-un club din Capitala, avand ca invitati numeroase vedete. imbibati de euforie si poate de aburii alcoolului, acestia.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )