Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cati bani a castigat Mugur Isarescu in 2016 ca guvernator al BNR

Antena3 Antena3,
Cati bani a castigat Mugur Isarescu in 2016 ca guvernator al BNR

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale, a incasat anul trecut venituri nete de 1 milion de lei, potrivit datelor din declaratia sa de avere completata pe 14 iunie 2017. Guvernatorul BNR a avut. continuă pe Antena3

Mugur Isarescu a fost platit cu peste un milion de lei pentru functia de guvernator al BNR

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a obtinut in 2016 venituri de 1. 623 de lei pentru functia de guvernator al BNR, conform declaratiei de avere postata pe 14 iunie 2017 pe pagina de internet a bancii, scrie Agerpres.

Dezvaluire incredibila facuta de Mugur Isarescu: Am fost saltat de pe bulevard, impins intr-un gang...

Dezvaluire incredibila facuta de Mugur Isarescu. Aflat in fruntea Bancii Nationale din septembrie 1990, guvernatorul BNR a recunoscut ca in tinerete era un rebel. Mugur Isarescu a recunoscut ca.

INCREDIBIL!!! Mugur Isarescu, SALTAT de pe bulevard

Dezvaluire incredibila facuta deguvernatorul Bancii Nationale. Aflat la conducerea BNR din septembrie 1990, Mugur Isarescu a recunoscut ca in tinerete era un rebel. Potrivit propriilor.

Cati bani face statul din infiintarile de firme

Initiativa antreprenoriala din Romania va reprezenta in 2017 o afacere de circa 2,4 milione euro 10,9 milioane lei) pentru stat, conform estimarilor REGnet. ro, bani obtinuti exclusiv din taxele percepute firmelor la infiintare. In primul semestru din 2017 numarul de firme noi a crescut cu 37% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cat a castigat Delia in 2016

Delia a fost pe val in ultimii doi ani, iar incasarile din concerte au fost notabile in aceasta perioada. Iata care a fost profitul declarat, conform WOWbiz. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1933 seconds )