Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catinca Roman, destainuiri dureroase: A fost ABUZATA in mod repetat, iar acum SPUNE TOT: Ma pipaia si...

B1 B1,
Catinca Roman, destainuiri dureroase: A fost ABUZATA in mod repetat, iar acum SPUNE TOT: Ma pipaia si...

Catinca Roman, destainuiri dureroase: A fost ABUZATa in mod repetat. iar acum trage un SEMNAL de ALARMA: Ma pipaia si. in contextul in care tot mai multe actrite au declarat ca. continuă pe B1

Anunt socant facut de Catinca Roman! Fiica lui Petre Roman povesteste cum a fost hartuita sexual

Catinca Roman, fiica lui Petre Roman, a facut o dezvaluire socanta pe o retea de socializare. Aceasta povesteste.

metoo ia amploare si in Romania. Catinca Roman, una dintre victime: Nici nu stiu cu ce sa incep!

In contextul in care tot mai multe actrite au declarat ca au fost abuzate sexual de producatorul american Harvey Weinstein, multe femei si-au facut curaj si au spus si ele prin ce drame au.

Barbat arestat preventiv: e acuzat ca a lovit si a violat in mod repetat o fata de 12 ani

Un barbat a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, dupa ce a lovit, amenintat si violat o fata de 12 ani din localitatea Cerneteaz, judetul Timis. Barbatul urmarea fata cand venea de la scoala, o lua si o ducea pe un camp unde o viola. Fapta s-a produs de mai multe ori, pana cand fetita a povestit parintilor ce i se intampla.

Gimnasta McKayla Maroney sustine ca a fost abuzata sexual de medicul Larry Nassar inca de la 13 ani

Gimnasta McKayla Maroney s-a alaturat campaniei MeToo Si eu, n. r) de pe retelele de socializare si a dezvaluit ca a fost agresata sexual in timp ce concura pentru echipa SUA. Intr-o postare pe Twitter, Maroney sustine ca a fost molestata de Larry Nassar, fostul medic al echipei de gimnastica a Statelor Unite.

Gimnasta McKayla Maroney sustine ca a fost abuzata sexual de doctorul lotului de cand avea 13 ani si pana s-a lasat de sport

Gimnasta McKayla Maroney s-a alaturat campaniei MeToo Si eu, n. r) de pe retelele de socializare si a dezvaluit ca a fost agresata sexual in timp ce concura pentru echipa SUA.

Noi acuzatii de viol in cazul lui Harvey Weinstein: actrita britanicaLysette Anthonysustine ca a fost abuzata in propria casa si a anuntat politia

Producatorul american Harvey Weinstein a fost acuzat de viol de inca doua femei, pe care le-ar fi atacat la sfarsitul anilor 1980, respectiv in 1992.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )