Libnet.ro
UNICEF

18:30

Caz socant in Buzau! Un elev de 17 ani, desfigurat de un coleg mai mare. Ar putea sa-si piarda vederea

Antena3 Antena3,
Caz socant in Buzau! Un elev de 17 ani, desfigurat de un coleg mai mare. Ar putea sa-si piarda vederea

Un elev de 17 ani din Buzau se afla in situatia dramatica de a ramane fara un ochi, dupa ce a fost batut crunt de un coleg cu un an mai mare. Baiatul a fost dus de urgenta la un spital din. continuă pe Antena3

Caz socant de CANIBALISM in Romania! Cine este VICTIMA care a fost UCISA apoi ...

Caz socant de canibalism la Sfantu Gheorghe! Un adolescent de 16 ani a ucis un tanar de 21 de ani, i-a baut sangele si a mancat parti din cadavru. Acestea sunt concluziile la care au.

Tragedie intr-un sat din Vaslui. Un tanar de 17 ani a murit, iar un altul de 21 de ani este in stare critica

Un copil de 6 ani, din localitatea vasluiana Feresti, si-a descoperit luni dimineata fratele de 21 de ani si pe prietenul acestuia, in varsta de 17 ani, in stare de inconstienta in camera in care dormeau.

Politistii cauta o adolescenta de 17 ani care a disparut. Minora a fost data in urmarire internationala

O braileanca a sesizat Politia dupa ce nepoata sa de 17 ani nu s-a mai intors acasa, in conditiile in care a plecat acum doua zile si nimeni nu a mai reusit sa intre in contact cu ea.

Increderea americanilor in economia SUA, la maximul ultimilor 17 ani

Increderea americanilor in economia Statelor Unite a urcat in noiembrie la cel mai ridicat nivel din ultimii 17 ani, potrivit datelor publicate de compania de analiza a datelor Conference Board, care au depasit asteptarile analistilor, transmite MarketWatch, citata de news. ro.

Un adolescent de 17 ani a fost gasit mort intr-o locuinta din Vaslui

Intr-o locuinta din localitatea vasluiana Feresti a fost gasit mort, in conditii suspecte, un adolescent de 17 ani, iar un alt baiat de 21 de ani, care se afla in aceeasi casa, a fost.

O tanara de 17 ani a fost gasita spanzurata

Ana E. , o tanara de 17 ani, eleva in Otelu Rosu, disparuta in 22 noiembrie, de acasa a fost gasita spanzurata. Un localnic a anuntat politistii ca intr-o cladire.

Tanara de 17 ani, spanzurata intr-o hala a unei foste fabrici. Era una dintre elevele cu rezultate extraordinare

Ana Emanuela Florei, o tanara de 17 ani, eleva a Liceului Banatean din Otelu Rosu, disparuta in 22 noiembrie, de acasa a fost gasita spanzurata. Un localnic a anuntat politistii ca intr-o cladire dezafectata se afla o femeie spanzurata.

Elev din Liceul Economic, anchetat de politie dupa ce si-a desfigurat un coleg

Un adolescent de 17 ani, elev in clasa a XI-a la Colegiul Economic din Buzau, risca sa isi piarda ochiul drept, dupa ce a fost batut, miercuri dimineata, de un coleg cu un an mai mare. Victima a fost transferata de urgenta la un spital din Capitala, in timp ce agresorul a intrat in atentia politiei.

Caz socant in Covasna. Tanar acuzat de crima si canibalism

Ancheta desfasurata de procurori in cazul crimei produse, saptamana trecuta, la Sfantu Gheorghe, a scos la iveala ca adolescentul in varsta de 16 ani, suspectat de comiterea.

Caz socant in Statele Unite. Un bebelus a fost tinut ostatic intr-o masina de propriul tata

Un bebelus de sapte luni a fost tinut ostatic. Micutul a fost salvat dupa sapte ore de negocieri. Politistii din Los Angeles au intervenit pentru a salva un bebelus de sapte luni, tinut ostatic de propiul t.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2455 seconds )