Libnet.ro
UNICEF

12:30

Caz socant in Romania! Fata de clasa intai, violata in timp ce o colega filma cu telefonul mobil

Antena3 Antena3,
Caz socant in Romania! Fata de clasa intai, violata in timp ce o colega filma cu telefonul mobil

Un barbat de 57 de ani a fost arestat pentru un abuz sexual pe care l-ar fi comis asupra unei fetite de 7 ani, din localitatea sa. Minora ar fi fost violata de cel putin doua ori, cred anchetatorii. Agresiunile. continuă pe Antena3

Fata de clasa intai, violata in timp ce o colega filma cu telefonul mobil. Dupa cat timp a fost arestat abuzatorul de 57 de ani

Un barbat de 57 de ani a fost arestat pentru un abuz sexual pe care l-ar fi comis asupra unei fetite de 7 ani, din localitatea sa. Minora ar fi fost violata de cel putin doua ori, cred anchetatorii.

Caz socant in Campulung. O femeie a murit pe holurile Judecatoriei, in timp ce astepta sa intre la proces

Unei femei de 66 de ani, aflata la un proces de partaj, i s-a facut rau, miercuri dimineata, pe holurile Judecatoriei Campulung. Viata acesteia nu a putut fi salvata de echipajul medical sosit la fata.

Caz socant in Arges. Un barbat a vazut-o pe soacra lui pe strada, a tras de volan si a dat peste ea, lovind-o in plin

Caz socant in Arges. Un barbat este acuzat de tentativa de omor, dupa ce si-a lovit intentionat soacra cu masina. Femeia in varsta de 50 de ani a ajuns la spital cu multiple contuzii. Barbatul aflat.

Caz socant in Hunedoara. O fetita de 11 ani a fost batuta fara mila in pauza, de un coleg

O fetita in varsta de doar 11 ani a fost gasita de jandarmi cu fata plina de sange, intr-o pauza, la o scoala din Hunedoara. Copila a fost batuta chiar de un coleg de clasa, care a avut o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )