Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cazinourile din Las Vegas, redeschise dupa aproape doua luni

Antena3 Antena3,
Cazinourile din Las Vegas, redeschise dupa aproape doua luni

Cazinourile din Las Vegas s-au redeschis, dupa aproape doua luni si jumatate de blocaj din cauza pandemiei de coronavirus. impatimitii jocurilor de noroc au facut cozi la intrarea in faimoasele cazinouri din Nevada. Si hotelurile de lux din Las Vegas sunt pregatite sa primeasca din nou clienti. continuă pe Antena3

Cazinourile din Las Vegas s-au redeschis dupa 11 saptamani de izolare - Puteti vedea zambete pe toate chipurile

Celebrele cazinouri din Las Vegas si-au redeschis portile joi, dupa 11 saptamani de izolare impuse de pandemia de coronavirus, care a afectat profund acest oras ce depinde in mare parte de industria turismului, scrie AFP.

Cazinourile din Las Vegas s-au redeschis dupa 11 saptamani de izolare

Municipalitatea din Las Vegas a redeschis portile celebrelor sale cazinouri joi, dupa 11 saptamani de izolare impuse de pandemia de coronavirus, care a afectat profund acest oras ce depinde in mare parte de industria turismului.

Dupa aproape 3 luni, elevii care sustin examenele nationale se intorc astazi la scoala. Cum s-au pregatit autoritatile din marile orase din Romania

Dupa aproape 3 luni de pandemie, elevii care sustin in aceasta vara evaluarea nationala si BAC-ul se intorc de marti la scoala pentru pregatirea examenelor nationale. Ministerul Educatiei a publicat un set de masuri generale de prevenire si protectie in salile de clasa, care vizeaza in principal dezinfectarea acestor spatii, pastrarea unei distante de minimum 2 metri intre elevi si accesul interzis persoanelor cu temperatura mai mare de 37,3 grade. Cum cladirile scolilor sunt in administrarea primariilor, fiecare primar a stabilit in functie de buget si metoda de abordare - de la autobuze dedicate elevilor, pana la tuneluri de dezinfectie si banci cu protectii de plexiglas. Din informatiile comunicate de primarii, la anumite unitati de invatamant la pregatire nu va veni niciun elev, cursurile fiind tinute online, la altele prezenta anuntata este de 30%, iar la altele de 80%.

Ioana a murit la 41 de ani, dupa ce a fost plimbata printre spitale. La aproape doua luni, intrebarile au ramas

La 41 de ani, Ioana si-a gasit sfarsitul, dupa ce a fost plimbata intre spitale. Desi au trecut doua luni de atunci, au ramas multe intrebari fara raspuns.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )