Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cazul Caracal. Anchetatorii au gasit noi oase in curtea lui Gheorghe Dinca

Adevărul Adevărul,
Cazul Caracal. Anchetatorii au gasit noi oase in curtea lui Gheorghe Dinca

Inca o zi de cautari asidue in locuinta si curtea criminalului Gheorghe Dinca. Oamenii legii au gasit si joi noi fragmente osoase. continuă pe Adevărul

CRIME iN SERIE iN CARACAL Curtea lui Gheorghe Dinca, un adevarat CIMITIR. Anchetatorii au gasit noi OASE

Noi detalii in cazul crimelor de la Caracal. Anchetatorii scotocesc de cateva zile curtea si casa lui Gheorghe Dinca si, zi de zi, sunt descoperite noi indicii care indica crimele facute de acesta.

Cazul Caracal. Ce au mai gasit anchetatorii in Casa Groazei

In cazul crimelor din Caracal, anchetatorii au trecut, miercuri, la verificarea eventualelor catacombe din gospodaria lui Gheorghe Dinca, dar au inceput si expertizarea informatica a gadgeturilor ridicate din dosar. in plus, fragmentele osoase ridicate in cursul zilei de marti au ajuns la legistii de la Bucuresti pentru a fi analizate.

Anchetatorii au gasit noi oase si dinti, cel mai probabil omenesti, la marginea unei paduri din Caracal. Initial, comunicatul DIICOT nota ca descoperirea a fost facuta in Calarasi (FOTO)

DIICOT a anuntat, marti, ca a gasit alte fragmente osoase si dinti la marginea unei paduri din Caracal, in zona indicata de Gheorghe Dinca, principalul suspect in dosarul crimelor in serie. Comunicatul.

CAZUL CARACAL. S-a gasit telefonul de pe care Dinca a sunat familia Luizei. Avocat: Era la o alta familie (VIDEO)

Noi detalii in cazul Caracal. Anchetatorii au gasit, miercuri, telefonul de pe care Gheorghe Dinca a sunat familia Luizei, a declarat avocatul Tonel Pop. intre timp, si telefonul Alexandrei, cea de-a doua.

Ce au descoperit anchetatorii, in ultima zi de perchezitii in cazul Caracal. Ce tinea Gheorghe Dinca in casa

Anchetatorii au incheiat inca o zi, la casa groazei din Caracal, unde au efectuat cercetari. in urma perchezitiilor realizate pe proprietatea lui Gheorghe Dinca, barbatul care a declarat ca este vinovat de moartea fetelor Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, s-au strans noi probe in cazul disparitiei fetelor. Ce s-a gasit, in casa lui Dinca, in .

Rasturnare de situatie in cazul criminalului din Caracal. Anchetatorii au gasit telefonul de pe care a sunat Dinca la familia Luizei

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a declarat ca anchetatorii au gasit inca un telefon a lui Gheorghe Dinca si ar fi chiar cel de pe care l-a sunat pe bunicul Luizei. Stire in curs.

Cazul Caracal: A fost gasit telefonul pe care Dinca l-a folosit sa sune familia Luizei

Avocatul Tonel Pop a anuntat miercuri ca anchetatorii au gasit un al patrulea telefon, de pe care Gh.

CAZUL CARACAL! A fost gasit un nou telefon: Ar putea fi al unei alte VICTIME

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu,face marturisiri socante. Potrivit acestuia, anchetatorii ar mai fi gasit un telefon ce ar apartine unei alte victime.

Mihai Fifor, despre cazul Caracal: Alexandra si-a pus toata increderea in noi! Au fost greseli de sus pana jos

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a declaratin cadrul unei conferinte de presa, ca in cazul Caracal au facute greseli de sus pana jos, in ciuda faptului ca Alexandra si-a pus toata increderea in.

Fifor spune ca au fost greseli de sus pana jos in cazul Caracal, promitand reformarea intregului aparat ministerial, pana la atitudinea politistului

Ministrul de Interne Mihai Fifor a declarat joi, in cadrul unei conferinte de presa, ca cine a gresit in cazul Caracal va raspunde conform legii, pentru ca Alexandra si-a pus increderea in noi, dar au fost greseli de sus pana jos, promitand totodata ca va reforma intregul aparat al ministerului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )