Libnet.ro
UNICEF

10:30

CCR amana din nou o decizie privind recunoasterea casatoriilor intre homosexuali

B1 B1,
CCR amana din nou o decizie privind recunoasterea casatoriilor intre homosexuali

Curtea Constitutionala a amanat din nou, joi, luarea unei decizii asupra exceptiei de neconstitutionalitate ridicata de un cuplu de homosexuali in privinta Codului Civil, care interzice recunoasterea. continuă pe B1

CCR amana din nou decizia pe tema casatoriilor gay

ACTUALIZARE 14:30 Curtea Constitutionala a amanat din nou decizia in privinta cererii de recunoastere a casatoriilor gay ----- Recunoasterea casatoriilor intre persoane de acelasi sex este discutata, astazi, de Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), transmite Digi24.

Recunoasterea casatoriilor gay, la CCR

Recunoasterea casatoriilor intre persoane de acelasi sex este discutata, astazi, de Curtea Constitutionala a Romaniei CCR), transmite Digi24.

Facebook duce din nou cenzura sanilor la extrem

La scurt timp dupa ce au anuntat ca vor fi mai precauti in eliminarea continutului cu potential erotic de pe Facebook, oficialii companiei americane au dat-o din nou de gard. Dupa ce au cenzurat unele dintre cele mai importante fotografii de razboi, sistemul automat de cenzura al Facebook si-a aratat din nou limitarile in urma [].

Predicatorul Gulen, comparat de Ankara cu Osama bin Laden. Autoritatile turce au cerut, din nou, Statelor Unite extradarea acestuia

Turcia a cerut, din nou, Statelor Unite sa il extradeze pe Fethullag Hulen, acuzat de autoritatile de la Ankara ca ar fi responsabil de lovitura de stat esuata din noaptea de 15 iulie, a precizat ministrul turc de Justitie, Bekir Bozdag, care l-a comparat pe predicator cu liderul defunct al retelei teroriste Al-Qaida, Osama bin Laden.

VIDEO. CCR amana pentru a treia oara o decizie in cazul romanului care cere recunoasterea casatoriei cu un american. Crestinii au convocat zi de post si rugaciune. Adrian Coman le ceruse magistratilor protectie pentru familia sa, iar Dorneanu i-a spus rom

Curtea Constitutionala a amanat, pentru 29 noiembrie, o decizie in cazul cuplului Adrian Coman-Clai Hamilton, care cere recunoasterea casatoriei incheiate in Belgia.

Cotatia futures a aurului tinde din nou, spre teritoriu pozitiv

Dupa jumatate din programul de tranzactionare, sedinta de la mijlocul saptamanii se anunta una ceva mai buna comparativ cu ziua precedenta, cand s-a inregistrat cel mai slab rezultat de pana acum din octombrie.

FOTO: Autoritatile londoneze, din nou in alerta. O zona din centrul Londrei a fost inchisa temporar, din cauza unui bagaj suspect

O zona de pe Bulevardul Kensington din centrul Londrei a fost inchisa, marti seara, din cauza unui bagaj suspect.

Gabi Tamas, din nou in centrul atentiei! Fundasul Stelei S-A iMBATAT si a facut CIRC in Centrul Vechi (VIDEO)

Gabi Tamas, fundasul Stelei, a facut scandal in Centrul Vechi din Capitala, ieri noapte, in jurul orei 02:00. Tamas a fost filmat in timp ce un cunoscut incerca sa il scoata din.

Cerem o reactie din partea presedintelui privind Institutul Cantacuzino

Patronatul Investitorilor Autohtoni PIAROM) cere o reactie din partea presedintelui cu privire la productia unicului producator de vaccinuri din Romania, Institutul Cantacuzino, potrivit unui comunicat remis redactiei.

Dosarele Revolutiei si Mineriadei, din nou pe mana unor magistrati gropari. Patru greseli grave facute de generalul Cosneanu in cauzele instrumentate

Generalul Gheorghe Cosneanu nu poate da garantii ca va instrumenta corect dosarele Revolutiei din 1989 si al Mineriadei din 13-15 iunie 1990, sustine Teodor Maries, presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1987 seconds )