Libnet.ro
UNICEF

14:45

CCR a declarat neconstitutionale modificarile din legea care interzicea amplasarea radarelor in locuri care nu sunt vizibile

Hotnews Hotnews,
 CCR a declarat neconstitutionale modificarile din legea care interzicea amplasarea radarelor in locuri care nu sunt vizibile

CCR a declarat neconstitutionale prevederile din modificarile legislative privind amplasarea radarelor pe vehiculele politiei pe drumurile publice, in urma reexaminarii. Astfel, judecatorii au admis partial sesizarea de neconsitutionalitate a presedintelui Klaus Iohannis, potrivit Mediafax. continuă pe Hotnews

Modificarile din legea privind radarele de pe drumurile publice, declarate partial neconstitutionale

CCR a declarat partial neconstitutionale prevederile din modificarile legislative privind amplasarea radarelor pe vehiculele politiei pe drumurile publice, in urma reexaminarii, judecatorii admitand partial sesizarea de neconsitutionalitate sesizarea formulata de catre presedintelui Klaus Iohannis.

Declaratia halucinanta a tanarului din Romania care a ucis o englezoaica: Am picat la mijloc, o capcana. De frica s-a intamplat, va zic sincer - VIDEO

Un tanar de 27 de ani originar din Cluj, care a ucis o femeie in Marea Britanie, a fost prins de politisti in cursul zilei de miercuri. Apartamentului acestuia a fost perchezitionat, iar acesta a fost retinut.

Vesti bune pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezindentiale. Ce li s-a pregatit

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a pregatit o platforma online pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la alegerile prezidentiale. Acestia se vor putea preinscrie pe site-ul votstrainatate. ro si vor putea opta pentru varianta de vot: la sectie sau prin corespondenta. AEP lanseaza un site pentru romanii din diaspora care vor sa voteze la prezidentiale .

Min. Turismului: Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru

Voucherele de vacanta au scos la lumina mare parte din economia care functiona la negru in conditiile in care, anul trecut, numarul operatorilor care au depus cereri de licentiere la Ministerul Turismului a crescut cu 60% iar in primul trimestru din.

Copilul de 12 ani din Vaslui care a provocat un accident a murit

Copilul in varsta de 12 ani ani, care ar fi provocat un accident, marti dimineata, intrand intr-un cap de pod cu masina fratelui sau, a fost declarat mort, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Si.

Detalii soc despre medicul din Timisoara care s-a sinucis - Barbatul a acuzat ca a fost batut de sotia lui

Un medic din Timisoara a luat o decizie socanta. Barbatul a murit, dupa ce si-a taiat venele si apoi s-a spanzurat. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru el. inainte de a.

AEP a lansat un site unde se pot preinregistra romanii din Diaspora care vor vota la prezidentiale

Presedintele AEP, Constantin-Florin Mituletu-Buica, a anuntat marti ca Autoritatea Electorala Permanenta a pregatit o paltforma online - votstrainatate. ro - unde romanii din Diaspora se pot preinregistra si opta pentru votul la sectie sau prin corespondenta, la alegerile prezidentiale din toamna.

Ce a scris tanarul din Iasi, care s-a sinucis intr-o garsoniera inchiriata, in biletul de adio. A cerut ceva de-a dreptul cutremurator

Olivian nu a suportat gandul ca nu o va mai avea alaturi pe iubita lui, care a murit in urma cu cateva zile in urma, iar de aici si pana la a lua o decizie radicala nu a mai fost decat un pas. Barbatul.

Tanarul din Oradea care s-a spanzurat la o zi dupa bacalaureat a luat 9,25 la examen

Tanarul de 18 ani gasit spanzurat de crengile unui copac din Oradea, la o zi dupa ce sustinuse Bacalaureatul, a obtinut media 9,25 la examen, conform rezultatelor afisate luni, scrie Bihon. ro.

Adolescentul din Bihor care s-a sinucis dupa ultima proba a Bacalaureatului, notat dupa moarte cu media 9,25. Fusese deja admis la o facultate din China

Ionatan Bitea, tanarul care a fost gasit mort vineri, 5 iulie, la o zi dupa ce a sustinut ultima proba a examenului de Bacalaureat, a fost notat cu media 9,25 in urma probelor, adolescentul fiind acceptat deja la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )