Libnet.ro
UNICEF

16:16

CCR, lovitura pentru Klaus Iohannis. Curtea respinge sesizarea pe legile Justitiei

Antena3 Antena3,
CCR, lovitura pentru Klaus Iohannis. Curtea respinge sesizarea pe legile Justitiei

Curtea Constitutionala respinge, din nou, sesizarea presedintelui Klaus Iohannis pe legile Justitiei. Este vorba de Legea 304 privind organizarea judiciara. Potrivit unor surse din CCR, sesizarea a fost. continuă pe Antena3

LOVITURA pentru KLAUS IOHANNIS! Scandalul demiterii lui Kovesi ajunge la Bruxelles! Presedintele a fost RECLAMAT

Eurodeputatul PSD Claudiu Tanasescu a atras atentia, in plenul Parlamentului European, ca presedintele Klaus Iohannis si Partidul Popular European PPE) incurajeaza incalcarea deciziei CCR care il obliga pe.

LOVITURA pentru PSD: O lege atacata la CCR de Klaus Iohannis, neconstitutionala

Curtea Constitutionala CCR) a admis cu unanimitate de voturi obiectia de neconstitutionalitate, formulata de presedintele Klaus Iohannis, a Legii privind asigurarea unui nivel comun ridicat de securitate a.

Klaus Iohannis a contestat la CCR Fondul Suveran de Investiti

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, vineri, Curtii Constitutionale a Romaniei o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii privind infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii - SA, precum si.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru PSD

Klaus Iohannis isi reia tirul la adresa majoritatii PSD pe tema modificarilor Codului Penal si intr-o postare pe Facebook. Este revoltator si inadmisibil modul in care PSD a trecut prin Parlament.

Protestla Palatul Cotroceni! Oamenii au iesit in strada impotriva lui Klaus Iohannis. Ne aflam aici pentru respectarea Constitutiei Romaniei

Cateva sutede persoane s-au strans duminica, la Palatul Cotroceni, pentru a-si exprima nemultumirea fata de presedintele Klaus Iohannis. Protestatarii scandeaza lozinci impotriva presedintelui,.

Lovitura pentru Kovesi: 30 de achitari definitive pentru DNA Iasi

O noua lovitura pentru Laura Codruta Kovesi. inalta Curte de Casatie si Justitie a decis achitarea a 30 de persoane solutionate de DNA Iasi. Persoanele erau acuzate de abuz in serviciu. in 2015,.

Klaus Iohannis, despre adoptarea Codului penal: Modificarile care s-au facut sunt fie inutile, fie chiar toxice. Contest la CCR

Presedintele Klaus Iohannissustine, miercuri, declaratii de presa, la Palatul Cotroceni. Iesirea presedintelui vine la scurt timp dupa ce, in Parlament, a fost adoptat Codul Penal. S-au votat in.

LOVITURA pentru Valer Dorneanu in scandalul DEMITERII lui KOVESI! Verdictul devastator al Comisiei de la Venetia pentru seful CCR: Este obligat sa...

Comisia de la Venetia urmeaza sa raspunda sesizarilor facute de CCR dupa criticile primite de Curte pentru decizia privind revocarea procurorului sef DNA si dupa ce judecatorul Petre Lazaroiu s-a plans de presiuni din pa.

Politic show: Cum a pus TelDrum stapnire pe Insula Belina; Afacerile lui Gabriel Vlase, nominalizat de presedintele Klaus Iohannis la sefia SIE. Ct de influent este deputatul PSD n Moldova; Marko Bela, mesaj pentru UDMR: Maghiarii din Translivania ar tre

Reactia lui Orban, dupa ce oamenii s-au adunat la Cotroceni si cer demisia lui Iohannis Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, in legatura cu persoanele stranse duminica seara in. Ludovic Orban, atac la Traian Basescu Presedintele PNL Ludovic Orban a reactionat, duminica la afirmatiile lui Traian Basescu in legatura cu achitarea liderului liberal, spunand despre acesta.

LOVITURA pentru Simona HALEP la Wimbledon! A primit un VERDICT cumplit! Din pacate...

Marea campioana Chris Evert declara ca Serena Williams ar putea castiga anul acesta la Wimbledon, insa mai spune ca nu exista o favorita clara pentru turneul gazduit la All England Club. Este suprafata pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )