Libnet.ro
UNICEF

06:00

CCR respinge sesizarea Guvernului privind implicarea lui Traian Basescu in campania pentru alegerile europarlamentare

Antena3 Antena3,
CCR respinge sesizarea Guvernului privind implicarea lui Traian Basescu in campania pentru alegerile europarlamentare

UPDATE - Curtea Constitutionala a respins, miercuri, sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala. Sesizarea a fost formulata dupa ce seful statului s-a. continuă pe Antena3

Sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui in campania electorala, dezbatuta miercuri de CC

Sesizarea facuta de Guvern privind implicarea lui Traian Basescu in campania electorala va fi dezbatuta miercuri de Curtea Constitutionala. Sesizarea facuta dupa ce presedintele s-a fotografiat intr-un.

Sesizarea Executivului privind implicarea lui Basescu in campania electorala, miercuri, pe masa CCR

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) analizeaza, miercuri, sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, conform Mediafax.

CCR a respins sesizarile trimise de Ponta si Basescu

Curtea Constitutionala CC) a respins, miercuri, sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, formulata dupa ce seful statului s-a fotografiat imbracat cu un tricou PMP. Totodata, Curtea a respins si sesizarea presedintelui, care l-a reclamat pe Victor Ponta ca refuza sa semneze decretele pentru decorarea unor personalitati culturale, printre care si Horia Roman Patapievici.

CCR a repins sesizarea lui Ponta, dupa ce Traian Basescu s-a pozat cu tricoul PMP

Curtea Constitutionala CC) a respins, miercuri, sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, formulata dupa ce seful statului s-a fotografiat imbracat cu un tricou PMP, alaturi de lideri ai acestui partid, potrivit Mediafax.

Surse CCR: Sesizarea privind implicarea lui Basescu in campania electorarala, respinsa

Curtea Constitutionala a respins, astazi, sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, formulata dupa ce seful statului s-a fotografiat imbracat cu un tricou PMP, alaturi de lideri ai acestui partid, au declarat, pentru presa, surse din CC.

UPDATE Sesizarea lui Ponta privind implicarea lui Basescu in campania electorala, respinsa de Curtea Constitutionala

Curtea Constitutionala CC) a respins, miercuri, sesizarea Guvernului privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, formulata dupa ce seful statului s-a fotografiat imbracat cu un tricou PMP, alaturi de lideri ai acestui partid, au declarat, pentru Mediafax, surse din CC. Judecatorul CCR Toni Grebla a confirmat ulterior respingerea sesizarii facute de premier.

CCR respinge sesizarea lui Basescu legata de faptul ca Ponta nu a contrasemnat decrete de decorare

Curtea Constitutionala CC) a respins, miercuri, si sesizarea presedintelui Traian Basescu legata de faptul ca premierul Victor Ponta nu a contrasemnat o serie de decrete de decorare care vizau inalte personalitati ce au asigurat conducerea ICR in perioada 2005-2012, potrivit unor surse din CC.

Surse: CCR a respins sesizarea lui Ponta privind implicarea lui Basescu in campania electorala

Curtea Constitutionala a Romaniei a respins, miercuri, sesizarea premierului Victor Ponta privind implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala, sustin surse citate de Agerpres.

CCR amana pentru cateva ore discutarea sesizarilor presedintelui si Guvernului

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a amanat, miercuri, pana la 17. 00, la cererea Executivului, discutarea sesizarii presedintelui legata de faptul ca premierul Victor Ponta nu a contrasemnat o serie de decrete de decorare si a celei a Guvernului privind implicarea lui Traian Basescu in campania electorala.

Curtea Constitutionala discuta contestatiile formulate de Traian Basescu si Victor Ponta

Curtea Constitutionala discuta, miercuri seara, sesizarea presedintelui legata de faptul ca premierul Victor Ponta nu a contrasemnat o serie de decrete de decorare si cea a Guvernului privind implicarea lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )