Libnet.ro
UNICEF

00:07

CCR a respins ca inadmisibila cererea Avocatului Poporului. Legea care ii interzice lui Liviu Dragnea sa faca parte din Guvern ramane la fel

România Liberă România Liberă,
CCR a respins ca inadmisibila cererea Avocatului Poporului. Legea care ii interzice lui Liviu Dragnea sa faca parte din Guvern ramane la fel

CCR va dezbate, joi, pentru a cincea oara in decurs de 2 luni, timp in care amanat de 4 ori o decizie, Legea care ii interizice liderului PSD Liviu Dragnea sa faca parte din Guvern, arata Mediafax. continuă pe România Liberă

CCR a respins ca inadmisibila cererea Avocatului Poporului: Persoanele condamnate penal nu pot ocupa functii in Guvern. Liviu Dragnea, inainte de anuntarea deciziei: Nu este pentru mine

CCR va dezbate, joi, pentru a cincea oara in decurs de 2 luni, timp in care amanat de 4 ori o decizie, Legea care ii interizice liderului PSD Liviu Dragnea sa faca parte din Guvern, arata Mediafax.

Sorin Grindeanu, despre decizia CCR privind respingerea sesizarii Avocatului Poporului: Nu comentez deciziile institutiei, care sunt obligatorii

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, la Ierusalim, ca deciziile Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) sunt obligatorii si nu pot fi discutate.

LOVITURA DECISIVA PENTRU DRAGNEA: Curtea Constitutionala A RESPINS contestatia pe legea care interzicea condamnatilor sa faca parte din guvern (VIDEO)

Curtea Constitutionala a respins ca inadmisibila contestatia Avocatului Poporului pe legea 90/2001, care interzicea condamnatilor penali sa faca parte din guvern. Prin urmare, legea ramane in vigoare.

CCR respinge ca inadmisibila sesizarea pe legea care impiedica persoanele condamnate sa ocupe functii in Guvern

ACTUALIZARE 15:38 Dragnea, inainte de decizia CCR la Legea 90: Nu imi schimba cu nimic activitatea politica Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la Parlament, intrebat ce va face daca Legea 90 care impiedica persoanele condamnate sa ocupe functii in Guvern va fi declarata neconstitutionala, ca o decizie in acest sens nu ii schimba cu nimic cursul vietii sau activitatea politica, in conditiile in care judecatorii constitutionali nu dau un verdict pentru el. *ACTUALIZARE 15:15 Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins, astazi, ca inadmisibila exceptia de neconstitutionalitate ridicata de Avocatul Poporului la Legea 90, care impiedica persoanele condamnate sa ocupe functii in Guvern, au declarat pentru News. ro surse din CCR.

CCR a decis. Liviu Dragnea nu poate face parte din Guvern

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a respins joi ca inadmisibila sesizarea Avocatului Poporului referitoare la articolul care interzice persoanelor condamnate sa fie membri ai Guvernului, au declarat.

Dragnea, inainte de decizia CCR: Nu imi schimba cu nimic activitatea politica. Verdictul nu e pentru mine

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la Parlament, intrebat ce va face daca Legea 90 care impiedica persoanele condamnate sa ocupe functii in Guvern va fi declarata neconstitutionala, ca o decizie in acest sens nu ii schimba cu nimic cursul vietii sau activitatea politica. Aceasta declaratie a fost spusa inainte de decizia CCR de a declara ca cererea Avocatului Poporului este neconstitutionala.

Presedintia: Decizia CCR referitoare la prezenta persoanelor condamnate in Guvern, corecta si adecvata

Presedintele Klaus Iohannis considera ca decizia Curtii Constitutionale de respingere, ca inadmisibila, a sesizarii Avocatului Poporului referitoare la articolul care interzice persoanelor condamnate sa fie.

Senatul a adoptat legea care stimuleaza firmele sa angajeze absolventi de facultate si sa specializeze muncitori necalificati

Senatorii au adoptat, marti, Legea de modificare a Legii unceniciei si Legea stagiului pentru absolventii de invatamant superior, astfel incat au fost marite stimulentele pentru firme de a .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )