Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cea mai batrana mama din Romania o desfiinteaza pe Valentina Pelinel

Antena3 Antena3,
Cea mai batrana mama din Romania o desfiinteaza pe Valentina Pelinel

Un copil e o binecuvantare, o minune, in orice conditii. Dar e pacat ca o fata atat de frumoasa, de umblata, sa fie amanta. E un pacat mare rau in fata lui Dumnezeu. De obicei, multi sufera din cauza amantei barnatului,. continuă pe Antena3

SIF Transilvania, cea mai mica scadere din BET-FI, in ciuda scandalului

Actiunile SIF3 Transilvania au inregistrat cea mai mica pierdere din cadrul indicelui BET-FI de -2,92%, raportata la euro), in intervalul 14-21 ianuarie, in ciuda scandalului iscat, la finalul anului trecut, intre un grup de actionari, coagulat in jurul omului de afaceri Constantin Fratila, si conducerea societatii.

Business Report: Epopeea creantei Libia: Instanta a taiat la jumatate pretentiile Fiscului fata de cel mai mare datornic din Romania; Negocierile au esuat. Gunoaiele nereciclate, aruncate in bratele lui Ciolos; Cifrele inseamna oameni: peste 1.100 dintre

Angajatii Renault din Algeria, trimisi in somaj tehnic din cauza frigului din Romania Echipele de montaj de la uzina Renault de la Oran Algeria) sunt in somaj tehnic. BCE ar putea reextinde in martie programul de relaxare cantitativa Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene BCE), a precizat vineri, la.

Teledisko, club de noapte pentru doi: cu ce este dotata cea mai mica discoteca din lume VIDEO

Teledisko se numeste cea mai mica discoteca din lume, lansata de compania de telefonie Deutsche Telekom. Ineditul club de noapte a fost amenajat intr-o cabina telefonica din Berlin, capitala Germaniei, si inauntru se pot distra numai doua persoane in acelasi timp.

Cum s-a petrecut cea mai odioasa crima din Moldova: macelarita de sot cu peste 20 de lovituri de cutit, dupa ce le-a cerut politistilor, in zadar, sa o apere

O femeie din Barlad a fost ucisa, aparent, cu complicitatea autoritatilor. Liliana Chiribou 49 ani) a fost macelarita, duminica dimineata, cu peste 20 de lovituri de cutit, dupa trei luni in care s-a chinuit, in zadar, sa obtina un ordin de protectie impotriva sotului violent cu care se afla in proces de divort.

Faze Tari: Ce reuseste sa faca un barbat cu dozele de bere, te lasa mut de uimire; O batrana singura din Serbia a mostenit o avere, dar a decis sa o doneze. Femeia spune ca are nevoie doar de paine, apa si lemne de foc; A crezut ca prietenii ii fac o glu

A dat 53 de milioane $ sa-si scape sotia de rau de mare Are in conturi peste 1,1 miliarde de dolari, dar cel mai pretios lucru din viata lui este sotia. Asta a gandit Nicky Candy. Lasa-ti barba ca sa nu te mai imbolnavesti S-a demonstrat stiintific: barbatii care poarta obrazul ras sunt mai predispusi la infectii si boli decat barbosii.

Anuntul facut de BCR, cea mai mare institutie de credit din Romania

BCR, cea mai mare institutie de credit din Romania in functie de active, vrea sa deschida cate 10 unitati pe an in urmatorii ani, astfel incat sa extinda reteaua de la cele 511 agentii existente,.

Care este cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania

Cea mai mare provocare pentru companiile straine din Romania este schimbarea frecventa a legislatiei.

[P] Un roman in cea mai mare competitie pentru antreprenori la nivel international

Levente Hugo Bara, antreprenorul din spatele afacerii Supremia Grup, a decis sa traiasca visul romanesc si nu pe cel american. A refuzat astfel in 2001 sa plece cu viza in Statele Unite si a ramas sa construiasca un business in industria alimentara, care in 2015 a ajuns la o cifra de afaceri record de peste 37 milioane EUR, transformand afacerea in cel mai important jucator al pietei de ingrediente alimentare din Romania. Rezultatele antreprenoriale exceptionale i-au fost recunoscute prin acordarea titlului EY Entrepreneur Of The Year - Romania 2015, in cadrul competitiei cu acelasi nume, organizata local de EY Romania pentru al doilea an consecutiv in 2015.

Veste proasta pentru handbalul nostru. Cristina Neagu, cea mai buna jucatoare a lumii, trece prin momente dificile

Romania a castigat medaliile de bronz la Campionatul Mondial de Handbal feminin din Danemarca si gratie evolutiei de exceptie a Cristinei Neagu, care a fost ea mai buna jucatoare din lume in 2015.

Topul celor mai bune 25 de hoteluri din Romania, conform TripAdvisor

Tripadvisor, cea mai mare platforma online de calatorii din lume, a anuntat clasamentul celor mai bune hoteluri din fiecare tara. Punctajul primit de cele 25 de hoteluri din Romania care figureaza in top a fost stabilit pe baza recenziilor si notelor acordate de turistii care s-au cazat in respectivele unitati hoteliere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )