Libnet.ro
UNICEF

08:47

Cea mai curajoasa fata. Tanara a renuntat la tinutele sexy si a imbracat uniforma militara in lupta contra Statului Islamic (FOTO)

B1 B1,
Cea mai curajoasa fata. Tanara a renuntat la tinutele sexy si a imbracat uniforma militara in lupta contra Statului Islamic (FOTO)

O tanara din Danemarca a impresionat o lume intreaga. Aceasta a renuntat la studii in urma cu doi ani pentru a merge sa se lupte cu jihadistii de la Statul Islamic. Joanna Palani a decis. continuă pe B1

Numai un prost ar rata cea mai importanta masa a zilei, nu-i asa? Ce crede un blogger despre magia micului dejun

Aaron E. Carroll, blogger pe sanatate la New York Times, a ajuns la concluzia ca micul dejun nu-si merita renumele de cea mai importanta masa a zilei. Studiile invocate de nutritionisti sunt precare, iar interpretarile sunt subiective. O perspectiva echilibrata asupra subiectului ar trebui sa fie aceea ca, de fapt, nu avem idee despre ce se intampla, conchide acesta.

Ministerul roman al Apararii participa la cea mai mare conferinta de film si jocuri video din estul Europei

Ministerul Apararii Nationale va participa, in premiera, la cea mai mare conferinta de film, benzi desenate si jocuri video din estul Europei, denumita East European Comic Con.

incepe TIFF! Cea mai ampla editie se deschide cu premiera filmului lui Nae Caranfil si un show cu trapezisti suspendati de macarale

A 15-a editie a celui mai mare festival de film din Romania, TIFF, se deschide vineri, 27 mai, la Cluj, cu o gala impresionanta care va cuprinde toata Piata Unirii. Primul film din festival este cea mai noua productie a lui Nae Caranfil, iar trupa Transe Express promite un show de street art, dans,muzica si acrobatii.

Nicusor Dan a devenit tata pentru prima oara: Traiesc cea mai fericita zi din viata mea (FOTO)

Nicusor Dan, candidatul USB la Primaria Capitalei, a devenit, joi, pentru prima data tata. Acesta a facut anuntul cel mare pe Facebook. Traiesc cea mai fericita zi din viata. Am devenit tatal unei fetite.

Cea mai batrana femeie din Romania a murit

Cea mai batrana femeie din Romania, Margit Szemenyei, in varsta de 108 ani, a murit, scrie DC News. Anul trecut in luna august Margit Szemenyei a fost sarbatorita la varsta.

Cea mai mare stafeta cu torte pentru pace din lume ajunge la Craiova

Cea mai mare stafeta cu torte pentru pace din lume a fost purtata in aceasta dimineata de la Vidin la Calafat de alergatori romani si straini.

Eduard Grosu la cea mai buna clasare in Turul Italiei din acest an

Rutierul roman Eduard Grosu a obtinut, miercuri, cea mai buna clasare a sa in Turul Italiei 2016, al doilea Mare Tur consecutiv la care acesta participa.

14 ani de la cea mai mare drama din cultura romana. Moartea scriitorului Stefan Augustin Doinas si sinuciderea sotiei sale, balerina Irinel Liciu

25 mai 2002 va ramane in istorie drept ziua in care s-a declansat cea mai mare tragedie din cultura romana. Pe masa de operatie, la spitalul Fundeni, scriitorul Stefan Augustin Doinas a incetat din viata in urma unui infarct. Sotia scriitorului, balerina Irinel Liciu, nu a suportat sa isi duca mai departe traiul fara cel pe care l-a iubit timp de 42 de ani. A luat un pumn de pastile si s-a sinucis.

Amenintarea cea mai mare pentru Romania - o Rusie slaba, nu una puternica

Analistul de politica externa Robert Kaplan considera ca pentru Romania amenintarea cea mai mare nu o constituie o Rusie puternica, ci una slaba, precizand ca acest lucru ar insemna agresiune si haos, potrivit unor surse din presa.

Desertul delicios care se pregateste in luna mai. Cum faci cea mai buna dulceata de trandafiri

Cea mai buna dulceata care se prepara in luna mai in Baragan este cea de trandafiri. Un preparat rafinat se obtine din Rosa Damascena, un trandafir cu un parfum inconfundabil ce da o aroma intensa preparatului si o culoare de vis.

ştiri de la B1

actualitate, 08:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )