Libnet.ro
UNICEF

20:15

Cea mai lenta picatura din lume a cazut, in sfarsit, in Irlanda

Antena3 Antena3,
Cea mai lenta picatura din lume a cazut, in sfarsit, in Irlanda

Picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume a cazut, in sfarsit, in Irlanda, punand astfel capat unuia dintre cele mai indelungate experimente stiintifice din lume, informeaza site-ul lemonde. fr. continuă pe Antena3

Cea mai lenta picatura din lume a cazut, in sfarsit, in Irlanda.

Picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume a cazut, in sfarsit, in Irlanda, informeaza Mediafax. A fost pusm, astfel, capat unuia dintre cele mai indelungate experimente stiintifice din lume, informeaza site-ul lemonde. fr. In cadrul acestui studiu, descris pe site-ul revistei Nature, cercetatorii de la Universitatea Trinity din Dublin Irlanda) au filmat modul in care se formeaza picaturile de smoala - o pasta derivata din petrol, de doua milioane de ori mai vascoasa decat mierea - .

Cel mai indelungat experiment a luat sfarsit: Cea mai lenta picatura din lume, cea de smoala, a cazut, in Irlanda (VIDEO)

Cel mai indelungat experiment stiintific din lume a luat sfarsit, picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume cazand in Irlanda, dupa 69 de ani. Cercetatorii de la Universitatea Trinity din Dublin au.

Cel mai indelungat experiment a luat sfarsit, in Irlanda: Cea mai lenta picatura din lume, cea de smoala, a cazut (VIDEO)

Cel mai indelungat experiment stiintific din lume a luat sfarsit, picatura cu cel mai lent ritm de formare din lume cazand in Irlanda, dupa 69 de ani. Cercetatorii de la Universitatea Trinity din Dublin au.

Descoperirea care i-a DISTRUS pe atei. Cum face tandari cea mai cunoscuta teorie din lume

Nu exista zi in care oamenii de stiinta sa nu gaseasca ceva nou despre lumea in care traim. Fie ca este vorba despre lucruri nestiute despre trecutul nostru, fie ca este vorba de inventii revolutionare.

Relu Fenechiu: Trec prin cea mai grea perioada din viata mea si nu as dori nimanui sa treaca prin aceste clipe

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a marturisit, marti, ca trece prin cea mai grea perioada din viata lui si regreta ca a plecat de la conducerea ministerului in aceste conditii, spunand ca.

A aflat ca este cel mai bogat om din lume, dar la cateva secunde a saracit

Un american a fost, pret de cateva secunde, cel mai bogat om din lume fara voia lui. Barbatul a descoperit minunea cand a primit extrasul de cont. Atunci a aflat ca detine o adevarata avere, de aproape.

Povestea emotionanta a gemenilor autisti. Unul stie 15 limbi straine, celalalt a intrat la liceu cu cea mai mare medie din clasa

Pentru un parinte nimic nu este mai important decat sa isi vada copilul sanatos. Iar pentru cei care trec prin calvarul unor diagnostice dure puse de medici, nimic nu poate fi mai greu. Atunci cand a aflat ca.

E cea mai desteapta fata din oras, dar toti s-au uitat la ea cand s-a intalnit cu PRIMARUL. ii puteam vedea posteriorul

Atunci cand lumea vorbeste despre tineri inteligenti, care invata foarte bine la scoala, au in minte imaginea unui tocilar, cu ochelari mari si haine demodate. Aceasta tanara din Vilnius, Lituania a.

Relu Fenechiu: Trec prin cea mai grea perioada din viata mea

Fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat marti ca spera sa isi dovedeasca nevinovatia in dosarul in care a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, iar ulterior sa revina la minister, subliniind ca trece prin cea mai grea perioada a vietii sale.

Cea mai puternica limuzina din segmentul de lux -Mercedes Benz - S 63 AMG

Mercedes-Benz a prezentat varful de gama al noii generatii S-Class. S 63 AMG dispune de un V8 biturbo capabil sa furnizeze 585 CP si este disponibil in premiera si cu tractiune integrala. Limuzina de doua tone ajunge de la 0 la 100 km/h in 4,4 secunde in versiunea cu tractiune spate si in doar 4 secunde daca dispune de tractiune integrala. Cititi si comentati pe StyleReport. ro.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )