Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cea mai mare minciuna a statului roman si un proiect inoportun

Hotnews Hotnews,
 Cea mai mare minciuna a statului roman si un proiect inoportun

Am vazut in ultimele saptamani cum spitale importante din Bucuresti au ramas fara medicamente de baza, cum pacientii sunt hraniti ca porcii, din galeti, sau cum chirurgi romani folosesc de doua sau de trei ori un bisturiu de unica folosinta. In acelasi timp i-am auzit pe politicieni explicandu-ne cum au marit bugetul Sanatatii si cum, noi toti, vom primi asistenta medicala decenta in contul taxelor pe care le platim. De ani de zile, aceasta este cea mai mare minciuna a statului roman. O simtim cu totii pe pielea noastra. Aceasta minciuna poate fi insa dezamorsata cu ajutorul unui proiect punctual. Un proiect care este considerat inoportun chiar de Ministerul Sanatatii. continuă pe Hotnews

VIDEO Magia Craciunului la Alba Iulia. Cum ii intampina pe turisti cea mai mare Cetate din Romania

Cetatea Alba Carolina, cea mai mare si mai frumoasa din Romania, isi intampina vizitatorii cu imagini spectaculoase. Pentru a creste atractivitatea monumentului, dar si a orasului, in perspectiva sarabatorilor de iarna, municipalitatea a realizat un spot video de promovare denumit Magia Craciunului la Alba Iulia.

Romania a inregistrat in 2013 a doua cea mai mare crestere a veniturilor agricole din UE - Eurostat

Veniturile agricole au scazut in UE cu 1,3% in 2013, afectate puternic de Franta, care a inregistrat, cu -16,4%, una dintre cele mai puternice scaderi dintr-un total de 13 tari in recul, a anuntat vineri Comisia Europeana, potrivit agentiei AFP. Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere a veniturilor agricole, dupa Olanda.

Sectorul Petrol and Gaz, cea mai mare pondere la finalul lui noiembrie

Fondul Proprietatea simbol FP) arata azi, intr-un raport lunar remis Bursei de Valori Bucuresti BVB), ca sectorul Petrol and Gaz consemna cea mai mare pondere la finalul lunii noiembrie, de 46,97%, in timp ce lichiditatile nete si creantele detineau un procent de 0,98%.

Cea mai mare statuie a eroului Nelson Mandela, dezvelita in Africa de Sud

O statuie uriasa a lui Nelson Mandela a fost dezvelita luni la sediul presedintiei din Pretoria, la doar o zi dupa incheierea ceremoniilor funerare dedicate eroului sud-african. Aceasta statuie din bronz impresioneaza prin dimensiunea ei, atingand o inaltime de noua metri si o greutate de peste patru tone.

Cea mai mare statuie a lui Nelson Mandela a fost dezvelita la sediul presedintiei sud-africane

O statuie gigantica a lui Nelson Mandela, cu bratele larg deschise in semn de reconciliere, a fost dezvelita, luni, la sediul presedintiei sud-africane din Pretoria, la o zi de la funeraliile eroului luptei.

Zimbraria Neagra, cea mai mare din tara, ar putea fi inclusa intr-un fond de vanatoare

Chiar daca zimbrul aflat in regim deschis si semi deschis este protejat de lege, la Bucsani, impunatoarele animale ar putea fi vanate pentru a rentabiliza Zimbraria Neagra. Masura a fost anuntata chiar de conducerea Directiei Silvice Dambovita, care in acest moment incearca alaturi de ICAS Brasov si Facultatea de Silvicultura din Brasov, sa obtina aprobarile pentru a cuprinde Zimbraria Neagra in fondul de Vanatoare Bucsani.

Cea mai scumpa autostrada din lume se afla in Boston: Proiectul a costat 14,6 miliarde dolari (FOTO)

Cea mai mare autostrada din lume a fost construita in Boston si a costat 14,6 miliarde dolari, potrivit Boston Globe. The Central Artery/Tunnel Project, sau The Big Dig, asa cum a mai fost denumita, este cea m.

HM redeschide cel mai mare magazin din Romania

Retailerul de moda HM redeschide sambata magazinul din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, acesta devenind in urma investitiilor cea mai mare locatie din Romania.

webRelease: Campania De profesie: medic in Romania a castigat Premiul European pentru Excelenta, la cea mai prestigioasa competitie europeana de comunicare

Cea mai importanta campanie dedicata problemei exodului personalului medical din tara, De profesie: medic in Romania, a fost premiata la prestigioasa competitie internationala European Excellence Awards. Initiativa, lansata de Consiliul Investitorilor Straini, prin Grupul de Lucru pe Sanatate prezidat de GSK, realizata cu sprijinul Ministerului Sanatatii si Colegiului Medicilor si implementata de agentia GMP PR, a fost considerata cea mai de succes campanie, la nivel european, in categoria de comunicare a Asociatiilor. Hotnews. ro a prezentat 18 reportaje multimedia despre doctori, in marea lor majoritate tineri, care lupta cu si pentru sistemul medical, in ciuda greutatilor inerente si a salarilor mici.

VIDEO Cel mai mare brad uman din lume a fost realizat in Baia Mare

Initiativa elevilor baimareni de a realiza cel mai mare brad uman din lume a fost un real succes. Peste 1. 200 de persoane s-au adunat in Piata Revolutiei din Baia Mare unde, cu pancarde rosii si verzi, au creat un adevarat spectacol caracterizat prin precizie, indemanare si o foarte buna organizare. Desi reprezentantii Guiness Book nu au fost prezenti, lucacistii sunt determinati sa repete experienta si in anul ce va urma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )