Libnet.ro
UNICEF

09:30

Zimbraria Neagra, cea mai mare din tara, ar putea fi inclusa intr-un fond de vanatoare

Adevărul Adevărul,
Zimbraria Neagra, cea mai mare din tara, ar putea fi inclusa intr-un fond de vanatoare

Chiar daca zimbrul aflat in regim deschis si semi deschis este protejat de lege, la Bucsani, impunatoarele animale ar putea fi vanate pentru a rentabiliza Zimbraria Neagra. Masura a fost anuntata chiar de conducerea Directiei Silvice Dambovita, care in acest moment incearca alaturi de ICAS Brasov si Facultatea de Silvicultura din Brasov, sa obtina aprobarile pentru a cuprinde Zimbraria Neagra in fondul de Vanatoare Bucsani. continuă pe Adevărul

Cresterea economica e cea mai mare din 2008 incoace, dar nu se simte

Cresterea economica din acest an va fi cea mai mare din ultimii cinci ani, dar nu se simte in economie, considera Cristian Ionescu, country manager la Expense Reduction Analysts.

Romania a inregistrat in 2013 a doua cea mai mare crestere a veniturilor agricole din UE - Eurostat

Veniturile agricole au scazut in UE cu 1,3% in 2013, afectate puternic de Franta, care a inregistrat, cu -16,4%, una dintre cele mai puternice scaderi dintr-un total de 13 tari in recul, a anuntat vineri Comisia Europeana, potrivit agentiei AFP. Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere a veniturilor agricole, dupa Olanda.

Sectorul Petrol and Gaz, cea mai mare pondere la finalul lui noiembrie

Fondul Proprietatea simbol FP) arata azi, intr-un raport lunar remis Bursei de Valori Bucuresti BVB), ca sectorul Petrol and Gaz consemna cea mai mare pondere la finalul lunii noiembrie, de 46,97%, in timp ce lichiditatile nete si creantele detineau un procent de 0,98%.

ANAF ramburseaza cea mai mare valoare a TVA din 2013

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ramburseaza, in luna decembrie, 1. 565,02 milioane de lei, cea mai mare valoare a taxei pe valoarea adaugata TVA) din acest an, anun and ta un comunicat remis astazi redac and tiei.

Cea mai scumpa autostrada din lume se afla in Boston: Proiectul a costat 14,6 miliarde dolari (FOTO)

Cea mai mare autostrada din lume a fost construita in Boston si a costat 14,6 miliarde dolari, potrivit Boston Globe. The Central Artery/Tunnel Project, sau The Big Dig, asa cum a mai fost denumita, este cea m.

HM redeschide cel mai mare magazin din Romania

Retailerul de moda HM redeschide sambata magazinul din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, acesta devenind in urma investitiilor cea mai mare locatie din Romania.

O victorie a lui Assad in Siria, cel mai bun din trei scenarii groaznice.

Fostul director CIA, Michael Hayden, sustine ca o victorie a lui Bashar al-Assad in Siria ar putea fi cel mai bun dintre trei scenarii foarte, foarte groaznice, dintre care niciunul nu prevede victoria pentru rebeliune. Evocand una dintre posibilitati, cea a lui Assad castigator, acesta a declarat: Trebuie sa va spun ca in acest moment, atat de oribil pe cat ar parea, inclin sa cred ca aceasta optiune ar fi cea mai buna din cele trei foarte, foarte oribile rezultate eventuale ale .

Are 20 de ani si a fost votata de mii de oameni cea mai frumoasa BLONDA din tara. E pasionata de inginerie si istorie

Veronica Koshkin a fost votata pe site-ul Miss Rusia drept cea mai frumoasa blonda din tara, cu peste 5500 de voturi. Tanara va participa automat in finala concursului de frumusete Miss Rusia 2014 si va primi.

Care e cea mai tare echipa din tara: Iordanescu si Petrescu se contrazic in analiza dublei Steaua Astra

Campioana en-titre si liderul Ligii I se vor infrunta de doua ori, intr-un interval de trei zile 18 si 21 decembrie). Cele doua intalniri vor influenta decisiv lupta pentru suprematie in prima liga.

Ford se pregateste pentru cel mai activ an din istoria sa: va angaja 11.000 de persoane in 2014, insa doar in SUA si Asia

Ford are pierderi mari in Europa, fabrica de la Craiova a fost mai mult inchisa in ultimele trei luni, insa lucrurile stau cu totul altfel in SUA si in Asia unde vor fi angajati 11. 000 de oameni anul viitor, cea mai mare expansiune a efectivelor in ultimii 13 ani. In plus, Ford spune ca va lansa 23 de modele noi si restilizate in 2014, ceea ce face ca anul viitor sa fie cel mai activ din istoria companiei care fabrica peste 5 milioane de automobile anual.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )