Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Cel mai mare brad uman din lume a fost realizat in Baia Mare

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai mare brad uman din lume a fost realizat in Baia Mare

Initiativa elevilor baimareni de a realiza cel mai mare brad uman din lume a fost un real succes. Peste 1. 200 de persoane s-au adunat in Piata Revolutiei din Baia Mare unde, cu pancarde rosii si verzi, au creat un adevarat spectacol caracterizat prin precizie, indemanare si o foarte buna organizare. Desi reprezentantii Guiness Book nu au fost prezenti, lucacistii sunt determinati sa repete experienta si in anul ce va urma. continuă pe Adevărul

Record mondial la Baia Mare. Cel mai mare brad uman, realizat de elevii si profesorii unui colegiu

Elevii si profesorii unui colegiu din Baia Mare au realizat un brad uman care sa bata un record mondial. Ideea a apartinut unei tinere de clasa a XI si a fost pusa in practica astazi, in centrul orasului.

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor din sectorul 4, accesul fiind gratuit, informeaza Agerpres.

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor

Cel mai mare loc de joaca din Romania va fi inaugurat luni in Oraselul Copiilor din sectorul 4, accesul fiind gratuit. Locul de joaca este acoperit, are aparate noi, viu colorate si distractive, cu amenajari.

FOTO. Cel mai mare loc de joaca, inaugurat in Sectorul 4.

Un nou loc de joaca acoperit a fost inagurat luni, in Sectorul 4 al Capitalei. Cu o suprafata de 815 mp, locul de joaca se afla in Oraselul Copiilor si este, potrivit, Primariei Sectorului 4, cel mai mare de acest fel din Romania. Accesul la locul de joaca este gratuit, iar cei mici sunt supravegheati in permanenta de politistii comunitari. Totodata, parintii vor putea sa organizeze, gratuit, petreceri pentru copii. Citeste si: 10. 000 de copii au participat la un concurs de desene Luni, la .

Primaria sectorului 4 va inaugura, luni, cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Primaria sectorului 4 va inaugura luni cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti, potrivit institutiei. Locul de joaca are o suprafata de 815 mp si este dotat cu aparate noi, viu colorate, si cu amenajari menite sa stimuleze inventivitatea copiilor, capacitatea de a interactiona, cat si pofta de joaca.

HM redeschide cel mai mare magazin din Romania

Retailerul de moda HM redeschide sambata magazinul din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, acesta devenind in urma investitiilor cea mai mare locatie din Romania.

Cel mai mare porc din tara a fost sacrificat la Oradea.

Porcul Sony, care cantarea nu mai putin de 350 de kilograme, a fost taiat azi la un han de langa Oradea. Sony a fost crescut in localitatea Mihai Bravu aflata la 20 de kilometri de capitala judetului Bihor. Animalul a fost taiat, parlit, transat si transformat in bunatati de sezon care au fost daruite familiilor nevoiase din Oradea.

Cel mai mare castig pe care il are un medic de familie din Vrancea este de 16.000 de lei pe luna

Potrivit Casei Judetene pentru Asigurari de Sanatate Vrancea, medicul activeaza in mediul rural si are peste 3000 de persoane inscrise pe lista sa.

Business report: Cel mai valoros pasaport din lume. Cat te costa se devii cetatean european; Restantele statului omoara firmele, dar va fi si mai rau; De ce este blocata creditarea: bancherii cred ca firmele sunt prea riscante pentru a le acorda imprumut

Catastrofa din Grecia se repeta in America. Incarcat de datorii si cu economia in recesiune, Puerto Rico, stat aflat sub administratia SUA, este la un pas sa ajunga in situatia Greciei. nsula din Caraibe, cu 3,7 milioane de locuitori, da fiori. Scoala in Europa: Sansa de-a depasi conditia educationala a parintilor. Particularitatile Romaniei. Romania este tara europeana cu cel mai mare procent de copii care au acelasi nivel de educatie cu parintii lor. Indicatorul se numeste.

Hilton Worldwide a obtinut 2,35 miliarde dolari din oferta publica initiala

Hilton Worldwide Inc. cel mai mare operator hotelier din lume, revine pe piata actiunilor dupa ce, miercuri, a obtinut aproape 2,35 miliarde dolari din oferta sa publica initiala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )