Libnet.ro
UNICEF

23:30

Romania a inregistrat in 2013 a doua cea mai mare crestere a veniturilor agricole din UE - Eurostat

Hotnews Hotnews,
 Romania a inregistrat in 2013 a doua cea mai mare crestere a veniturilor agricole din UE - Eurostat

Veniturile agricole au scazut in UE cu 1,3% in 2013, afectate puternic de Franta, care a inregistrat, cu -16,4%, una dintre cele mai puternice scaderi dintr-un total de 13 tari in recul, a anuntat vineri Comisia Europeana, potrivit agentiei AFP. Romania a inregistrat a doua cea mai mare crestere a veniturilor agricole, dupa Olanda. continuă pe Hotnews

ANAF ramburseaza cea mai mare valoare a TVA din 2013

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) ramburseaza, in luna decembrie, 1. 565,02 milioane de lei, cea mai mare valoare a taxei pe valoarea adaugata TVA) din acest an, anun and ta un comunicat remis astazi redac and tiei.

Sectorul Petrol and Gaz, cea mai mare pondere la finalul lui noiembrie

Fondul Proprietatea simbol FP) arata azi, intr-un raport lunar remis Bursei de Valori Bucuresti BVB), ca sectorul Petrol and Gaz consemna cea mai mare pondere la finalul lunii noiembrie, de 46,97%, in timp ce lichiditatile nete si creantele detineau un procent de 0,98%.

Cresterea economica e cea mai mare din 2008 incoace, dar nu se simte

Cresterea economica din acest an va fi cea mai mare din ultimii cinci ani, dar nu se simte in economie, considera Cristian Ionescu, country manager la Expense Reduction Analysts.

Heidi, Santal si Zewa, marcile in a caror calitate romanii au cea mai mare incredere

Heidi detine prima pozitie printre marcile de bunuri de larg consum in a caror calitate romanii au cea mai mare incredere, fiind urmata de Santal si Zewa, conform studiului GfK National Brands and Private Labels Drivers.

HM redeschide cel mai mare magazin din Romania

Retailerul de moda HM redeschide sambata magazinul din centrul comercial AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, acesta devenind in urma investitiilor cea mai mare locatie din Romania.

Cea mai geroasa noapte. Zeci de oameni, izolati din cauza zapezii.

Noaptea de marti spre miercuri a fost cea mai geroasa de pana acum. La Miercurea Ciuc s-au inregistrat -21 de grade. La Toplita s-au inregistrat -19 grade, iar la Joseni -17 grade. In Bucuresti s-au inregistrat -10 grade Celsius. Din cauza zapezii si a viscolului, zeci de oameni au ramas izolati. Probleme au fost in trei sate si un oras din judetul Alba, informeaza B1TV. Au fost probleme si pe drumul E 576.

VIDEO Frig irespirabil. In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade

Analiza datelor inregistrate in 32 de ani de masuratori satelitare au aratat ca intr-o zona izolata din Antarctica temperaturile au scazut sub -93 grade Celsius, arata datele NASA si U. Geological Survey. Pe o creasta izolata a platoului din Antarctica de est conditiile sunt perfecte pentru ca frigul sa fie irespirabil la propriu, fiindca niciun om nu ar rezista acolo fara protectie si oxigen. Pana in prezent, cea mai scazuta temperatura general acceptata fusese inregistrata la statia rusa Vostok: -89,2 grade, acum trei decenii.

Sony lanseaza in Romania cea mai avansata camera superzoom.

Sony lanseaza in Romania cea mai avansata camera superzoom de pe piata care ofera utilizatorilor pasionati de fotografie puterea creativa a unui aparat DSLR, fara sa fie nevoie de obiective interschimbabile. Camera Cyber-shot RX10 are un design atractiv pentru amatorii DLSR, iar dotarile tehnice asigura imagini de inalta calitate fara a mai fi nevoie de corpul robust al unei camere sau seturi de obiective diferite, datorita obiectivului Carl Zeiss Vario-Sonnar T* de 24-200mm. Obiectivul fix .

Primaria sectorului 4 va inaugura, luni, cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Primaria sectorului 4 va inaugura luni cel mai mare loc de joaca acoperit din Romania, in Oraselul Copiilor din Bucuresti, potrivit institutiei. Locul de joaca are o suprafata de 815 mp si este dotat cu aparate noi, viu colorate, si cu amenajari menite sa stimuleze inventivitatea copiilor, capacitatea de a interactiona, cat si pofta de joaca.

VIDEO Cel mai mare telefon Nokia a ajuns in magazinele online din Romania

Nokia Lumia 1520, cel mai mare telefon al companiei finlandeze, este deja disponibil in oferta unui magazin local. Telefonul urias are un pret de 2. 800 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2712 seconds )