Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai mare scadere din ultimele 9 saptamani pe bursele europene

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai mare scadere din ultimele 9 saptamani pe bursele europene

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile cu cea mai mare scadere din ultimele noua saptamani, dupa ce secretarul de Stat al SUA John Kerry a declarat ca administratia Obama va face Siria raspunzatoare de folosirea armelor chimice impotriva populatiei. continuă pe Ziarul Bursa

Crin Antonescu: ANI se ocupa de un an doar de PNL, cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata PNL. Vom discuta cu PSD despre institutiile partizane

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, ca nu este intamplator faptul ca ANI nu are, de un an, alta activitate decat PNL, iar cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata doar PNL, el aratand ca se va discuta, la Constanta, cu PSD, despre asumarea unei responsabilitati comune in ce priveste functionarea partizana a unor institutii.

VIDEO Crin Antonescu: ANI se ocupa de un an doar de PNL, cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata PNL. Vom discuta cu PSD despre institutiile partizane

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat, duminica, ca nu este intamplator faptul ca ANI nu are, de un an, alta activitate decat PNL, iar cea mai mare parte din activitatea DNA pare sa fie dedicata doar PNL, el aratand ca se va discuta, la Constanta, cu PSD, despre asumarea unei responsabilitati comune in ce priveste functionarea partizana a unor institutii.

Leul se intareste si revine cel mai bun nivel din ultimele doua saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a scazut la 4,4288 lei/euro si a atins cel mai redus nivel din ultimele aproape doua saptamani, scrie Mediafax .

Cea mai batrana femeie din lume a implinit 116 ani

Cea mai batrana femeie din lume si-a sarbatorit cea de-a 116-a aniversare in familie. Fu Suqing, din China, are 60 de urmasi si locuieste impreuna cu fiica ei cea mare, potrivit Carrying The Flag World.

Nemtii vor construi cea mai mare uzina Mercedes din lume. Investitie de 2 miliarde euro.

Daimler, care detine marca Mercedes, va construi cea mai mare uzina din portofoliul sau. Investitia de doua miliarde euro va fi facuta in China, acolo unde Mercedes se lupta sa-i ajunga din urma pe rivalii de la BMW si Audi, potrivit ANE. Planurile Mercedes au fost dezvaluite, marti, de Hubertus Troska, seful operatiunilor Daimler in China, la o conferinta de presa, la Beijing, potrivit Reuters, citat de ANE. Troska, numit in aceasta functie, in calitate de membru al bordului director Daimler, .

Daimler pune la bataie 2 MLD. de dolari pentru a construi cea mai mare fabrica a grupului in China

Grupul german Daimler, proprietarul Mercedes-Benz, a anuntat ca va investi doua miliarde de euro in China pana in 2015 pentru a construi cea mai mare fabrica din portofoliul grupului, vizand dublarea productiei pe piata chineza la peste 200. 000 de.

Romanul s-a nascut proprietar. Peste 95% din romani detin o locuinta, cea mai mare pondere din Europa

Romania are cei mai multi proprietari din Europa, in functie de numarul de locuinte raportate la populatia tarii, arata ultimele date ale biroului european de statistica Eurostat. Mai exact, 96,6% din romani detin un apartament sau o casa. Situatii similare se mai intalnesc in celelalte state ale fostului bloc comunist.

Daimler va investi 2 miliarde de euro in China in cea mai mare fabrica de automobile

Compania Daimler, producatorul automobilelor Mercedes Benz, va investi 2 miliarde de euro in China pentru a construi cea mai mare fabrica de automobile, arata Bloomberg.

FOTO Pestele de un miliard de dolari de la Tamadau. Cum arata cea mai mare statie de reproducere a sturionilor

Cea mai mare statie de reproducere a sturionilor salbatici din Uniunea Europeana, care va fi inaugurata in aceasta toamna la Tamadau, in judetul Calarasi, a costat 5 milioane de euro.

Lovitura uriasa care a paralizat China. E cel mai MARE atac din istorie

Internetul chinez a fost tinta unui atac informatic de proportii, cel mai important pe care l-a cunoscut vreodata si care a perturbat puternic accesul la site-uri gazduite in China, relateaza marti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )